Ο Μεντβέντεφ δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από το γυαλιστερό φουλάρι του Τσίπρα [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Μεντβέντεφ δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από το γυαλιστερό φουλάρι του Τσίπρα [εικόνες]

Τσίπρας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη Μόσχα βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας, σε επίσκεψη εργασίας και θα έχει σειρά συναντήσεων με τον Ρώσο πρωθυπουργό Ντμίτρι Μεντβέντεφ και τον Ρώσο Πρόεδρο Βλάντιμιρ Πούτιν.

Σήμερα το πρωί ο κ. Τσίπρας κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του 'Αγνωστου Στρατιώτη στον Κήπο Αλεξάνδρου. Εκεί του αποδόθηκαν τιμές από άγημα, ενώ ακολούθησε η ανάκρουση του ελληνικού εθνικού ύμνου

Μάλιστα, εκεί του επιφύλασσαν και μια έκπληξη δείτε (εδώ το βίντεο) καθώς κατά την αναχώρησή του η μπάντα έπαιζε το γνωστό τραγούδι της Μαρινέλλας (διασκευή από τον Ντέμη Ρούσσο) «Πάρτο Φεγγάρι και κάντο βέρα μου».

Ακολούθως ο πρωθυπουργός είχε συνάντηση με τον κ. Μεντβέντεφ ο οποίος φαίνεται ότι εντυπωσιάστηκε από το γυαλιστερό φουλάρι του Αλέξη Τσίπρα. Ο Ελληνας πρωθυπουργός προφανώς ως μη συνηθισμένος από το κρύο δεν έβγαλε το φουλάρι του ούτε στον εσωτερικό χώρο της ρωσικής πρωθυπουργικής κατοικίας με τον Ρώσο πρωθυπουργό να μην μπορεί να πάρει τα μάτια του από το... φουλάρι του!

Ο Μεντβέντεφ δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από το γυαλιστερό φουλάρι του Τσίπρα [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ο Μεντβέντεφ δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από το γυαλιστερό φουλάρι του Τσίπρα [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλέξης Τσίπρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ