GNTM: Ο πραγματικός λόγος για τον οποίο αποχώρησε η Ξανθούλα - iefimerida.gr

GNTM: Ο πραγματικός λόγος για τον οποίο αποχώρησε η Ξανθούλα

Ξανθούλα Τζερεφού
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η περασμένη εβδομάδα είχε τρεις αποχωρήσεις από το GNTM.

Εκτός από τα δυο κορίτσια που έφυγαν με τις κανονικές διαδικασίες αποχώρησης, από το ριάλιτι αποχώρησε και η Ξανθούλα Τζερεφού.

Με βάση τα όσα είδαμε στις οθόνες, η αποχώρηση της Ξανθούλας έγινε για ιατρικούς λόγους, αφού η παίκτρια του ριάλιτι είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο λόγω του προβλήματός της με το ζάχαρο της και τις πολύ υψηλές τιμές που δεν έπεφταν.

Ομως ήταν αυτός ο μόνος λόγος για τον οποίο αποχώρησε από το σπίτι του GNTM;

Τι απαντάει η ίδια;

«Δεν ήμουν, δεν έγινα και δεν θα γίνω ποτέ κατίνα και σεβάστηκα τους ανθρώπους τους δικούς μου που με βλέπουν έξω. Ήθελα να φύγω» , είπε χαρακτηριστικά, αφήνοντας να εννοηθεί πως οι λόγοι της αποχώρησης της δεν ήταν μόνο ιατρικοί. Είχε άλλωστε πολλούς και έντονους καβγάδες το τελευταίο διάστημα.

«Η Ειρήνη δεν ξέρω γιατί δεν με συμπάθησε. Ίσως με θεωρούσε απειλή για εκείνη, γιατί ήμασταν diversity και οι δύο. Πιστεύω ότι η Μαριάννα και η Άννα Αμανατίδου έπρεπε να με υποστηρίξουν, γιατί ήταν πράγματα που γίνονταν μπροστά τους. Δεν το έκαναν», είπε αναφερόμενη στην Ειρήνη Ερμίδου και την κόντρα τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ GNTM Ξανθούλα Τζερεφού
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ