Θεατρικό ντεμπούτο για τον αδερφό του Γιάννη Μποσταντζόγλου - iefimerida.gr

Θεατρικό ντεμπούτο για τον αδερφό του Γιάννη Μποσταντζόγλου

Γιάννης Μποσταντζόγλου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τα καλά φαίνεται να έχει τρυπώσει το μικρόβιο των καλλιτεχνικών στην οικογένεια Μποσταντζόγλου, αφού μετά από τον γνωστό ηθοποιό Γιάννη Μποσταντζόγλου και ο αδερφός του Κώστας ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα τους, Χρύσανθου Μποσταντζόγλου.

Ο Χρύσανθος Μποσταντζόγλου, γνωστός περισσότερο με το ψευδόνυμο Μποστ ο οποίος θεωρείται ότι κατάφερε να δημιουργήσει ένα εντελώς προσωπικό και αναγνωρίσιμο σατιρικό ύφος ως σκιτσογράφος, κειμενογράφος, θεατρικός συγγραφέας, αλλα και ζωγράφος.

Από τις 20 Απριλίου έως και τις 27 Μαΐου 2012 στο θέατρο ΣΤΟΑ , ο νέος θεατρικός συγγραφέας θα παρουσιαστεί στο Αθηναϊκό κοινό με το πρώτο του θεατρικό έργο "Ο ΕΛΕΦΑΣ".

Για τον σκηνοθέτη και τους ηθοποιούς, ο "ελέφας" είναι μια άσκηση ήθους. Έχουμε να κάνουμε με περιπτώσεις ανθρώπων της ελληνικής απόμακρης επαρχίας, που το κύριο χαρακτηριστικό τους είναι ο τρόπος που αντιλαμβάνονται τις μεταξύ τους σχέσεις, όπως και ο τρόπος που έχουν μάθει να εκφράζουν τα αισθήματά τους. Ένας τρόπος που διαφέρει από τον "εκλεπτυσμένο " τρόπο μιας προσεκτικής συμπεριφοράς των αστικών κέντρων και που μας κάνει να γελάμε επειδή είναι τόσο απόμακρος από εμάς που υποτίθεται πως είμαστε πιο κοντά στον "πολιτισμό".

Θέατρο Στοά, Μπισκίνη 55 Ζωγράφου

Παραστάσεις: Παρασκευή, Σάββατο στις 9.15 και Κυριακή στις 8.00
Από 20 Απριλίου έως τέλος 27 Μαΐου 2012. Διάρκεια: 75΄χωρίς διάλειμμα

Τηλ.: 210 7702830, 210 7770145 Τιμές εισιτηρίων Παρασκευή (λαϊκή βραδινή) 10,00 € – Σάββατο 22,00 € και 15,00 € φοιτητικό – Κυριακή (λαϊκή απογευματινή) 15,00 €

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ