Μπορείς να βρεις το ασυνήθιστο σε αυτό το πρωινό; -Γιατί το Ιντερνετ σοκαρίστηκε με αυτή τη φωτό [εικόνες] - iefimerida.gr

Μπορείς να βρεις το ασυνήθιστο σε αυτό το πρωινό; -Γιατί το Ιντερνετ σοκαρίστηκε με αυτή τη φωτό [εικόνες]

Φέτα ψωμί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αυστραλιανή διατροφολόγος και μπλόγκερ, Ελι Μπούλεν είναι fitness γκουρου, αγαπά την υγιεινή διατροφή και μοιράζεται συνεχώς φωτογραφίες με τα σούπερ υγιεινά γεύματά της στο Instagram.

Ωστόσο μόλις η 25χρονη μπλόγκερ μοιράστηκε φωτογραφίες από το πρωινό της σε ταξίδι της στο Μπαλί, το οποίο όπως φαίνεται και στην φωτογραφία ήταν μία φέτα ψωμί με αβοκάντο και αυγό, τότε η κοπέλα δέχτηκε δεκάδες σχόλια από τους σοκαρισμένους φαν της,

Κι αυτό γιατί ενώ το γεύμα έμοιαζε σαν το πρωινό που φτιάχνουν πολλοί στο σπίτι τους ή παραγγέλνουν έξω, μιας και ο συνδυασμός αβοκάντο με αυγό είναι πλέον πολύ διαδεδομένος, τελικά το πιάτο μόνο συνηθισμένο δεν ήταν.

 Μπορείς να βρεις το ασυνήθιστο σε αυτό το πρωινό; -Γιατί το Ιντερνετ σοκαρίστηκε με αυτή τη φωτό [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Κι αυτό γιατί η Έλι Μπούλερ είναι ορκισμένη vegan, πράγμα που σημαίνει πως το αυγό δεν θα έπρεπε να έχει καμία θέση στο πιάτο της.

Ωστόσο μετά τα δεκάδες σχόλια που δέχτηκε από φαν της, οι οποίοι πίστεψαν πως σταμάτησε να είναι vegan, η Ελι εξήγησε πως το συγκεκριμένο αυγό δεν είναι αυτό που όλοι νομίζουμε, αλλά έχει φτιαχτεί από 100% vegan συστατικά. Με λίγα λόγια δεν είναι το αυγό της κότας, όσο κι αν μοιάζει.

 Μπορείς να βρεις το ασυνήθιστο σε αυτό το πρωινό; -Γιατί το Ιντερνετ σοκαρίστηκε με αυτή τη φωτό [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η μπλόγκερ απλώς χρησιμοποίησε προζύμι, μαύρο αλάτι, κολοκύθα και αλεύρι ρυζιού με αποτέλεσμα το αυγό να μοιάζει σαν να είναι πραγματικό.

Οπως ήταν φυσικό μόλις το έμαθαν πολλοί vegan ακόλουθοί της, έσπευσαν να την συγχαρούν τόσο επειδή τους ξεγέλασε, όσο και επειδή βρήκε μία τέλεια καινούργια συνταγή.

Πως να το φτιάξετε και εσείς:

Κόψτε και καθαρίστε ένα μέρος της κολοκύθας (170 γραμμάρια είναι καλά) και βράστε την. Ετσι θα κάνεις ουσιαστικά τον «κρόκο αυγού».

Ενώ η κολοκύθα βράζει μπορείς να φτιάξεις το τύπου ασπράδι.

 Μπορείς να βρεις το ασυνήθιστο σε αυτό το πρωινό; -Γιατί το Ιντερνετ σοκαρίστηκε με αυτή τη φωτό [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Αδειάζεις 1/4 φλιτζάνι αλεύρι ρυζιού, 1/4 φλιτζάνι γάλα καρύδας, μία κουταλιά της σούπας νερό και μια πρέζα αλάτι σε ένα μπολ και άφησε το στην άκρη.

Σε ένα άλλο μπολ πρόσθεσε μια κουταλιά σούπας ζυμομύκητα, δύο κουταλιές αλεύρι καλαμποκιού, δύο κουταλιές της σούπας νερό, δύο κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, 1/4 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι, μια πρέζα αλάτι Ιμαλαΐων και 1/4 κουταλάκι του γλυκού μαύρου αλατιού και τοποθέτησε αυτό το μείγμα και το προηγούμενο με το ρύζι αλευριού σε ένα μπλέντερ.

Βγάλε το παραπάνω μείγμα από το μπλέντερ και πρόσθεσε την κολοκύθα στο μπλέντερ μόνη της για ένα ελαφρύ ανακάτεμα.

 Μπορείς να βρεις το ασυνήθιστο σε αυτό το πρωινό; -Γιατί το Ιντερνετ σοκαρίστηκε με αυτή τη φωτό [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Μετά σε ένα τηγάνι τοποθέτησε πρώτα το λευκό μείγμα και μετά την κολοκύθα στην μέση ώστε να μοιάζει σαν αβγό. Την κολοκύθα πρόσθεσέ την περίπου 1 λεπτό πριν βγάλεις το γεύμα από το τηγάνι.

 Μπορείς να βρεις το ασυνήθιστο σε αυτό το πρωινό; -Γιατί το Ιντερνετ σοκαρίστηκε με αυτή τη φωτό [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μπλόγκερ αυγό vegan
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ