Ελεύθερη έκθεση φωτογραφίας: Ο Πειραιάς μέσα από τα μάτια σου - iefimerida.gr

Ελεύθερη έκθεση φωτογραφίας: Ο Πειραιάς μέσα από τα μάτια σου

Ελεύθερη έκθεση φωτογραφίας: Ο Πειραιάς μέσα από τα μάτια σου!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πώς θα σας φαινόταν αν μπορούσατε να επισκεφτείτε με τους φίλους σας μια έκθεση φωτογραφίας όπου τις φωτογραφίες θα είχατε τραβήξει εσείς και το θέμα θα το είχατε διαμορφώσει πάλι εσείς;

Αυτήν τη μεγάλη ευκαιρία δίνει το συμβουλευτικό κέντρο «Συν-εργάζομαι», διοργανώνοντας για πρώτη φορά τη μεγάλη έκθεση –όχι διαγωνισμό- με θέμα τον Πειραιά και θα λάβει χώρα στην καρδιά της πόλης στην ιστορική λέσχη του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. στη Μαρίνα Ζέας το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Μαïου 2012 από τις 11.00 π.μ. – 18.00μ.μ. , υπό την αιγίδα του OLYMPIAKOY Σ.Φ.Π.

Η έκθεση που έχει τίτλο «ΕΝΑ ΦΩΤΟΚΛΙΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ» καλεί όλους, επαγγελματίες φωτογράφους άλλα και όσους απλά δηλώνουν εραστές της φωτογραφίας, να συμμετέχουν δωρεάν. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πειραιάς γίνεται αντικείμενο τέχνης, σε πολλά τραγούδια και ταινίες έχει πρωταγωνιστήσει. Μια μονάχα βόλτα μπορεί να σας δώσει απλόχερα έμπνευση. Το all time classic ρητό λέει πως μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις, έτσι με όπλο τον φωτογραφικό σας φακό μπορείτε να πείτε αμέτρητες ιστορίες, μα κυρίως τη δική σας ιστορία. Αναδείξτε με φλας τα αγαπημένα σας στέκια και ζουμάρετε στα κακώς κείμενα.

Για να δηλώσετε συμμετοχή αρκεί να ανεβάσετε δωρεάν μέχρι τις 30 Απριλίου 2012 το δικό σας πειραιώτικο στιγμιότυπο σε ψηφιακή μορφή (διαστάσεις 25Χ30) στο site: www.photofunpark.gr ακολουθώντας τα εξής απλά βήματα:

1) Επιλέγεις τη φωτογραφία που θες να αναδείξεις

2) Μπαίνεις στο site γίνεσαι μέλος δίνοντας ένα email και ένα password.

3) Κάνεις upload τη φωτογραφία σου

4) Παραγγέλνεις την φωτογραφία σου στις διαστάσεις 25Χ30 επιλέγοντας ως πληρωμή την αντικαταβολή και στα σχόλια τη λέξη: photoklik. ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν δεν κάνετε παραγγελία της φωτογραφίας δεν φαίνεται στο σύστημα η συμμετοχή σας. Δεν χρεώνεστε με την παραγγελία αλλά είναι απαραίτητο βήμα για να κατοχυρωθεί η συμμετοχή σας.

5) Η συμμετοχή ολοκληρώθηκε και είναι ΔΩΡΕΑΝ.

6) Ελάτε με τους φίλους σας να θαυμάσετε τις φωτογραφίες σας!

Αναλυτικά τα βήματα για την συμμετοχή στην έκθεση μπορείτε να τα βρείτε στο βίντεο εδώ.

Όλα τα έργα θα παρουσιαστούν στην έκθεση και μετά το τέλος της θα συγκεντρωθούν σε ένα βιβλίο που θα είναι διαθέσιμο για αγορά, σαν αναμνηστικό. Το κόστος του θα είναι ίσο με το κόστος κάλυψης των εξόδων για την εκτύπωσή του από την εταιρία photofunpark , χορηγός εκτύπωσης των φωτογραφιών.( www.photofunpark.gr )

Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους, η εθελοντική ομάδα του Πειραιά «PireActive» και το Πειραϊκό Εκπαιδευτικό κέντρο ΑμεΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ