Η Μπάγια Αντωνοπούλου πάει ΣΚΑΪ και κλέβει μέσα από τα χέρια της Σπυροπούλου εκπομπή -Νέο μαλλιοτράβηγμα - iefimerida.gr

Η Μπάγια Αντωνοπούλου πάει ΣΚΑΪ και κλέβει μέσα από τα χέρια της Σπυροπούλου εκπομπή -Νέο μαλλιοτράβηγμα

Μπάγια Αντωνοπούλου/ Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τους ιθύνοντες του ΣΚΑΪ φαίνεται να συζητά η Μπάγια Αντωνοπούλου, η οποία μετά την απόλυση της από τον ΑΝΤ1 και την αποχώρησή της από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, Καλημέρα Ελλάδα ψάχνει τηλεοπτική στέγη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής «Στην φωλιά των Κου Κου», η Μπάγια Αντωνοπούλου συζητάει με το κανάλι ώστε να αναλάβει την παρουσίαση της εκπομπής «Survivor Πανόραμα», η οποία θα αρχίσετε να προβάλλεται από το νέο έτος μαζί με το παιχνίδι επιβίωσης Survivor.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ???? ???????????? ? (@bayaant) στις 30 Νοέ, 2018 στις 6:26 πμ PST

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, αντίθετος σε όλο αυτός είναι ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλίτζαλι, ο οποίος φαίνεται πως έχει στο μυαλό του για παρουσιάστρια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία μέχρι στιγμής ήταν να μείνει χωρίς εκπομπή από το νέο έτος, μιας και τα γυρίσματα του My Style Rocks ολοκληρώνονται τέλος του μήνα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) στις 6 Δεκ, 2018 στις 4:38 πμ PST

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ