ΝΔ: Ο θρασύδειλος Πάνος Καμμένος αρνείται να αρθεί η ασυλία του για όσα είπε κατά της Ντόρας - iefimerida.gr

ΝΔ: Ο θρασύδειλος Πάνος Καμμένος αρνείται να αρθεί η ασυλία του για όσα είπε κατά της Ντόρας

Επίθεση ΝΔ κατά Τσίπρα -Καμμένου για την άρνηση του υπ. Αμυναςνα αρθεί η ασυλία του -Φωτογραφία: Intimenews/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μια ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση η ΝΔ στηλιτεύει την άρνηση του Πάνου Καμμένου να αρθεί η βουλευτική του ασυλία για τα όσα έγραψε κατά της Ντόρας Μπακογιάννη.

Ερωτά μάλιστα τον Πρωθυπουργό αν θυμάται τις πρόσφατες δεσμεύσεις του να αλλάξει το άρθρο 86 περί ευθύνης υπουργών.

«Η Νέα Δημοκρατία απευθύνει σήμερα ένα ευθύ ερώτημα προς τον πρωθυπουργό: Πώς σχολιάζει ο κ. Τσίπρας ότι ο θρασύδειλος συναρχηγός του Πάνος Καμμένος ζήτησε να μην αρθεί η ασυλία του, προκειμένου να αποφύγει την κρίση της δικαιοσύνης για τις χυδαιότητες που έγραψε σε βάρος της κ. Ντόρας Μπακογιάννη;», σημειώνει η Πειραιώς σε ανακοίνωσή της και προσθέτει: «Θυμάται άραγε ο κ. Τσίπρας τις πρόσφατες κορώνες του για την ανάγκη να αλλάξει το άρθρο 86 περί ευθύνης υπουργών ή και αυτή δέσμευσή του… κατοικεί μόνο στα λόγια του;».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ