Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει τον καταγγελλόμενο ξυλοδαρμό ντελιβερά από τον πρώην εργοδότη του - iefimerida.gr

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει τον καταγγελλόμενο ξυλοδαρμό ντελιβερά από τον πρώην εργοδότη του

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει τον καταγγελλόμενο ξυλοδαρμό εργαζόμενου από τον πρώην εργοδότη του (Φωτογραφία: Εurokinissi)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον καταγγελλόμενο άγριο ξυλοδαρμό εργαζόμενου σε κατάστημα εστίασης από τον πρώην εργοδότη του στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης καταδικάζει με ανακοίνωση του το τμήμα Εργατικής Πολιτικής των Νομαρχιακών Επιτροπών Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ.

«Τέτοια περιστατικά δεν μπορούν να απαντώνται ατομικά ή από ομάδες με τη λογική της "βίας στη βία". Το οργανωμένο εργατικό κίνημα οφείλει να απαντήσει. Η ουσιαστική επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων με τις αρχές της επεκτασιμότητας αλλά και με το σύνολο των νομοθετικών παρεμβάσεων για την προστασία των εργαζομένων από την εργοδοτική αυθαιρεσία, δημιουργούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για τη επαναφορά και διεύρυνση των εργασιακών δικαιωμάτων. Τώρα είναι η ώρα το εργατικό κίνημα να παλέψει για καλύτερους όρους και συνθήκες εργασίας για όλες και όλους», επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΥΡΙΖΑ διανομέας ξυλοδαρμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ