Στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο εισήχθη η Μαρίκα Μητσοτάκη με προβλήματα υγείας - iefimerida.gr

Στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο εισήχθη η Μαρίκα Μητσοτάκη με προβλήματα υγείας

Ευγενίδειο Θεραπευτήριο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες η Μαρίκα Μητσοτάκη η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας που οδήγησαν τους γιατρούς στην απόφαση να μεταφερθεί από το σπίτι της για περαιτέρω νοσηλεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού η οποία εδώ και πολλά χρόνια αντιμετωπίζει μια σειρά από παθήσεις που της έχουν προκαλέσει και κινητικά προβλήματα, τις τελευταίες μέρες είδε την κατάσταση της να επιδεινώνεται.

Έτσι, το μεσημέρι, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο που ανήκει στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και υποβάλλεται σε εξετάσεις από τις οποίες οι γιατροί αναμένουν να αποφασίσουν πώς θα αντιμετωπίσουν τα προβλήματα υγείας της.

Στο Ευγενίδειο βρέθηκε μαζί της και η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη η οποία στο μέση της προεκλογικής εκστρατείας αντιμετωπίζει και το πρόβλημα υγείας της μητέρας της στην οποία συμπαραστέκεται ασταμάτητα, όπως και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά και ο σύζυγος της Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ