Μαρκουλάκης-Καρύδη-Αθερίδης: Ολες οι φωτογραφίες από το ταξίδι τους είχαν κάτι κοινό [εικόνες] - iefimerida.gr

Μαρκουλάκης-Καρύδη-Αθερίδης: Ολες οι φωτογραφίες από το ταξίδι τους είχαν κάτι κοινό [εικόνες]

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης-Σμαράγδα Καρύδη-Θοδωρής Αθερίδης-Έλενα Σκουλά/ Φωτογραφία: Constantine Markoulakis/ Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν από λίγες ημέρες, ο Θοδωρής Αθερίδης στη συνέντευξή του στη BOVARY και τη Μυρτώ Λοβέρδου είπε αυτό εκφράζει πολλούς εκπροσώπους της γενιάς του.

«Σήμερα, στα 53 μου, είμαι ακόμα πιο χαρούμενος από τα 35 μου, γιατί τότε προσπαθούσα να κατακτήσω κι αυτούς που δεν με γούσταραν. Τώρα δεν με ενδιαφέρει. Οχι γιατί έγινα χειρότερος, αλλά γιατί κατάλαβα πως ό,τι και να έκανα, αυτοί που δεν με γουστάρουν δεν θα με γούσταραν, ακόμα κι αν έκανα αυτό που ήθελαν. Δεν λογοδοτώ. Μου φτάνουν αυτοί που με αγαπάνε».

Κάποιους από αυτούς που αγαπάνε πραγματικά τον ηθοποιό και συνδέονται μαζί του με δεσμούς ζωής, τους ξέρουμε πολύ καλά: είναι πρόσωπα που έκαναν καριέρα στην υποκριτική και έλαβαν την αναγνώριση του κοινού.

Ο Θοδωρής Αθερίδης, η Σμαράγδα Καρύδη, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και η ηθοποιός και σκηνοθέτις, Έλενα Σκουλά, έκαναν ένα μαζί ένα ταξίδι-αστραπή εκεί που κάθε χρόνο, ο χειμώνας καταφθάνει από νωρίς: την Αράχωβα!

Το Instagram έγινε ένας «καταγραφέας» των στιγμών τους με φόντο την φυσική ομορφιά. Η διάθεσή τους για χαλάρωση και ξεκούραση αποτυπωνόταν σε κάθε καρέ.

Ένα πιο...παρατηρητικό μάτι είναι σίγουρο ότι θα έβρισκε κάτι κοινό σε όλες αυτές τις αναρτήσεις της παρέας.

Δείτε τι κοινό είχαν οι φωτογραφίες που δημοσίευσαν οι ηθοποιοί από το ταξίδι τους, στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ