Ενα πραγματικά κακομαθημένο πλουσιόπαιδο -Του πήραν Ferrari LV αν και 15 χρόνων, έχει δικό του ζωολογικό κήπο! [εικόνες] - iefimerida.gr

Ενα πραγματικά κακομαθημένο πλουσιόπαιδο -Του πήραν Ferrari LV αν και 15 χρόνων, έχει δικό του ζωολογικό κήπο! [εικόνες]

 Ρασντ Σάιφ Μπελάσα/ Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο 16χρονος Ρασντ Σάιφ Μπελάσα έχει απασχολήσει τα μέσαμε τον χλιδάτο τρόπο ζωής του.

Συγκεκριμένα, ο γιος ενός δισεκατομμυριούχου κατασκευαστή από το Ντουμπάϊ είχε γίνει viral πέρσι επειδή είχε λάβει ως δώρο γενεθλίων μία πανάκριβη Louis Vuitton Ferrari σε ηλικία 15 χρονών, παρ΄όλο που δεν μπορούσε καν να την οδηγήσει για τα επόμενα τρία χρόνια.

O Ρασντ Σάιφ Μπελάσα απέκτησε Ferrari- Louis Vuitton στα 15 του χρόνια.

Ο Ρασντ, λοιπόν,επιστρέφει στο προσκήνιο καθώς τώρα μας παρουσιάζει το υπερπολυτελές σπίτι του, το οποίο έχει μέσα ακόμη και ζωολογικό κήπο.

Τώρα μας δείχνει το σπίτι του.

Βέβαια ο ζωολογικός κήπος δεν είναι η μόνη υπερβολή στο σπίτι του 16χρονου καθώς ο ίδιος έχει στην διάθεσή του ένα ολόκληρο δωμάτιο μόνο με παπούτσια τα οποία συνολικά κοστίζουν 1 εκατομμύριο δολάρια.

Το οποίο περιμβάνει μέχρι και ζωολογικό κήπο.

Ο Ρασντ που ζει σε ένα σπίτι-παλάτι στο Ντουμπάι δεν σταματά να υπερηφανεύεται για τον χλιδάτο τρόπο ζωής του στο Intagram, δείχνοντας στους 1,5 εκατομμύρια ακολούθους του εικόνες μέσα από το σπίτι του.

Στο απέραντο σπίτι του μετακινείται με βανάκι, σαν αυτό στα γήπεδα του γκολφ.

Ο 16χρονος που κινείται στο ζωολογικό κήπο του σπιτιού του με ένα βανάκι του γκολφ, καθώς η έκταση είναι πολύ μεγάλη για να την διανύσει με τα πόδια, φωτογραφίζεται συχνά έχοντας αγκαλιά λιοντάρια, τίγρεις, πάνθηρες, ενώ εκτός από αυτά στον ζωολογικό του κήπο ζουν καμηλοπαρδάλεις, αρκούδες, τσιτάχ και άλλα πιο μικρά ζώα.

Ο ζωολογικός του κήπος έχει 500 είδη ζώων.

Ο ζωολογικός κήπος έχει περισσότερα από 500 εξωτικά ζώα και όλα ανήκουν στον πατέρα του Ρασντ, ο οποίος ξεκίνησε να συλλέγει ζώα από ιδιωτικούς ζωολογικούς κήπους που τα παραμελούσαν.

Πολλά ο πατέρας του τα πήρε από αλλους ζωολογικούς κήπους επειδή κακοποιούνταν.

«Φροντίζουμε όλα τα ζώα μας. Όταν πήγα στην Κένυα, έβλεπα ότι πολλά λιοντάρια πεθαίνουν επειδή τρώνε μία φορά το μήνα και εδώ τρώνε κάθε μέρα », ανέφερε ο 16χρονος στον δημοσιογράφο.

Μάλιστα ο 16χρονος έχει το δικό του γραφείο.

Βέβαια το παράξενο είναι πως όλα τα ονόματα των ζώων έχουν πάρει ονόματα διάσημων οίκων μόδας και αστεριών του Χόλιγουντ.

Ενώ το δωμάτιό του μοιάζει με... γήπεδο.

Το λιοντάρι ονομάζεται Versace, οι ουραγγουτάνοι Gucci και Dior, ο χιμπτζής Armani, ένω άλλα ζώα έχουν πάρει το όνομα Παρις Χιλτον, Ριάνα, Τσάκι Τσαν κλπ.

Από το μπαλκόνι του βλέπει τα άγρια ζώα, ενώ μερικές φορές έχει και επισκέπτη μία καμηλοπάρδαλη.
Ενα πραγματικά κακομαθημένο πλουσιόπαιδο -Του πήραν Ferrari LV αν και 15 χρόνων, έχει δικό του ζωολογικό κήπο! [εικόνες] | iefimerida.gr 9
Ενα πραγματικά κακομαθημένο πλουσιόπαιδο -Του πήραν Ferrari LV αν και 15 χρόνων, έχει δικό του ζωολογικό κήπο! [εικόνες] | iefimerida.gr 10

Πάντως εκτός από τον ζωολογικό κήπο, γι΄αυτό που υπερηφανεύεται περισσότερο απ΄όλα ο «δισεκατομμυριούχος από κούνια» είναι για την συλλογή του με παπούτσι, η οποία εκτός ότι πιάνει ένα ολόκληρο δωμάτια γεμάτο ράφια, κοστίζει επίσης συνολικά και 1 εκατομμύριο δολάρια.

Αυτό είναι το δωμάτιο με τα παπούτσια του, αξίας 1 εκατομμυρίου.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ