Ο Aντριάν Αρέγκι, που ενδιαφέρει την ΑΕΚ, αποχαιρέτησε τη Σαν Μαρτίν: «Πάω Ευρώπη»! - iefimerida.gr

Ο Aντριάν Αρέγκι, που ενδιαφέρει την ΑΕΚ, αποχαιρέτησε τη Σαν Μαρτίν: «Πάω Ευρώπη»!

Ο Αρέγκι (αριστερά) / Φωτογραφία: ΑΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αντριάν Αρέγκι, ένας από τους παίκτες για τους οποίους υπάρχει επιβεβαιωμένο ενδιαφέρον από την ΑΕΚ, έρχεται στην Ευρώπη!

Ο Αργεντινός μέσος μίλησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του και αποκάλυψε ότι σε λίγες ημέρες θα διασχίσει τον Ατλάντικο για να κάνει πραγματικότητα το όνειρο κάθε λατινοαμερικανού ποδοσφαιριστή: να αγωνιστεί σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Πρόκειται για έναν ανασταλτικό μέσο 26 ετών (ημερ. γεν. 12/8/1992)) που αγωνίζεται στην Superliga της Αργεντινής με την Σαν Μαρτίν του Τουκουμάν, ως δανεικός από την Τάμπερλεϊ (Β΄ κατηγορίας). Η ομάδα του βρίσκεται πολύ χαμηλά στη βαθμολογία, 17η μεταξύ 26 ομάδων, αλλά έχει βελτιώσει σημαντικά την εικόνα της τις τελευταίες 40 ημέρες με αήττητο σερί 5 αγώνων. Στις πρώτες 14 αγωνιστικές ο Αράγκι έπαιξε σε 11 ματς, όλα ως βασικός, και δέχθηκε 7 κίτρινες κάρτες.

Ο 26χρονος μέσος δεν αποκάλυψε το όνομα της ομάδας στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του, αλλά στην Αργεντινή θεωρούν δεδομένο ότι αυτή είναι η ΑΕΚ. Διευκρίνισε ότι θα φύγει μετά τον αγώνα εναντίον της Νιούελς Ολντ Μπόις, που θα γίνει τα ξημερώματα του Σαββάτου.

«Με αγάπησαν πολύ εδώ και νομίζω ότι όλοι ξέρουν πόσο δούλεψα για την ομάδα. Πηγαίνω στο Μπουένος Άιρες και δεν νομίζω ότι θα επιστρέψω στο Τουκουμάν μετά το ματς με τη Νίουελς. Θα είναι το τελευταίο μου πριν φύγω. Μίλησα με τον πρόεδρο και του έδωσα τον λόγο μου. Είναι μια καλή πρόταση για τη Σαν Μαρτίν και την Τεμπερλέι. Μου δίνεται μια εξαιρετική ευκαιρία να πραγματοποιήσω ένα από τα όνειρα μου και να παίξω στην Ευρώπη. Ευχαριστώ για τον σεβασμό που μου δείξατε πάντα και για το γεγονός ότι με κάνατε να νιώθω άνετα. Θα νιώθω πάντα ευγνωμοσύνη. Μια μέρα θα επιστρέψω» ήταν τα λόγια του.

Ο Αρέγκι έπαιξε για τέσσερις σεζόν στην Τεμπερλέι πριν αποκτηθεί ως δανεικός από την Σαν Μαρτίν, το περασμένο καλοκαίρι. Ενδιάμεσα, τη σεζόν 2016/17, πραγματοποίησε σύντομο πέρασμα (6 συμμετοχές) από το MLS των ΗΠΑ με τους Μόντρεαλ Ίμπακτ. Στη Superliga της Αργεντινής έχει συνολικά 81 συμμετοχές με 5 γκολ και 3 ασίστ (όλα με την Τεμπερλέι).

Αξίζει να σημειωθεί πως, μολονότι δεν είναι ιδιαίτερα ψηλός (1.76) έχει σκοράρει τέσσερις φορές με κεφαλιά και μία με πέναλτι! Επίσης, δέχεται πολλές κίτρινες κάρτες, συνολικά 35 σε 81 επίσημους αγώνες πρωταθλήματος. Στην τρέχουσα σεζόν έπαιξε και δύο ματς κυπέλλου με τη Σαν Μαρτίν, στο πρώτο «κιτρινίστηκε» και στο δεύτερο αποβλήθηκε στον αποκλεισμό της ομάδας του από τη Μπόκα Τζούνιορς.

Ο δανεισμός του στη Σαν Μαρτίν είναι διάρκειας ενός έτους και ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2019. Σύμφωνα, όμως, με τα λεγόμενά του, βρέθηκε πρόταση που ικανοποιεί όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές κι έτσι ο παίκτης αναμένεται να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο. Με προορισμό, άραγε, την Αθήνα; Οι ενδείξεις είναι πολλές...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ αρεγκι μεταγραφή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ