Η κρυφή έξοδος της Κέιτ Μίντλετον με τη μικρή Σάρλοτ -Τις εντόπισαν παπαράτσι [εικόνες] - iefimerida.gr

Η κρυφή έξοδος της Κέιτ Μίντλετον με τη μικρή Σάρλοτ -Τις εντόπισαν παπαράτσι [εικόνες]

Η Κέιτ Μίντλετον με την κόρη της Σάρλοτ. Φωτογραφία: Splash News
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αγάπη της για το μπαλέτο θέλησε να μεταφέρει η δούκισσα του Κέμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον, στην κόρη της, Σάρλοτ.

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ πήγε σε πρόβα της παράστασης «Ο Καρυοθραύστης» με την μητέρα της, δούκισσα του Κέμπριτζ

Η 36χρονη Κέιτ πήγε μαζί με την 3χρονη κόρη της για να παρακολουθήσουν μια πρόβα της παράστασης «Ο Καρυοθραύστης» του Βασιλικού Μπαλέτου, στο Royal Opera House, στο Λονδίνο, την περασμένη εβδομάδα, πριν την έναρξη των παραστάσεων την Δευτέρα.

Δεν έγινε γνωστό ποια μέρα επισκέφθηκαν την Όπερα η Κέιτ με την Σάρλοτ, ούτε έγινε κάποια ανακοίνωση από το Παλάτι, πράγμα που σημαίνει ότι επρόκειτο για ιδιωτική επίσκεψη.

Η Κέιτ είχε παρακολουθήσει και πέρυσι την ίδια παράσταση

Η Σάρλοτ, φαίνεται πως ακολουθεί τα χνάρια της γιαγιάς της, πριγκίπισσας Νταϊάνας, που ήταν λάτρης του μπαλέτου και του χορού γενικότερα.

Ο πρίγκιπας Τζορτζ, πιστεύεται ότι κάνει επίσης μαθήματα μπαλέτου, ως μέρος του προγράμματος σπουδών στο σχολείο του, Thomas Battersea.

Η παράσταση «Καρυοθραύστης» ξεκίνησε την Δευτέρα, με μεγάλη απήχηση από το κοινό και υπόσχεται πως «θα διασκεδάσει όλη την οικογένεια».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BalletPointe (@balletpointe23) στις 5 Δεκ, 2018 στις 2:52 μμ PST

Η δούκισσα του Κέμπριτζ είναι γνωστό πως είναι λάτρης της συγκεκριμένης παράστασης καθώς και πέρυσι έκανε μια εμφάνιση – έκπληξη στην Όπερα. Η τότε έγκυος στον πρίγκιπα Λούις, μετά το τέλος της παράστασης, συνομίλησε με τους χορευτές.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Future Ballerina/Bway Star (@beautiful_ballerinas) στις 4 Δεκ, 2018 στις 3:39 μμ PST

Η Μέγκαν Χίνκις, σολίστ του βασιλικού μπαλέτου, μοιράστηκε μια φωτογραφία στο λογαριασμό της στο Instagram, από την επίσκεψη της Κέιτ.

Η σολίστ Μέγκαν Χίνκις μοιράστηκε μια φωτογραφία της δούκισσας του Κέμπριτζ που συνομιλούσε με τους χορευτές

Στη λεζάντα της φωτογραφίας, έγραψε: «Το να πω ότι ήμουν ενθουσιασμένη που γνώρισα την δούκισσα, είναι πολύ λίγο και πολύ διακριτικό».

Φωτογραφίες: Splash New, Instagram

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ