Το κομψό παπούτσι που δείχνει πολυτελές χωρίς να είναι ακριβό - iefimerida.gr

Το κομψό παπούτσι που δείχνει πολυτελές χωρίς να είναι ακριβό

Μια street style star στους δρόμους της πόλης/ Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Bρισκόμαστε στην εκπνοή μιας ανατρεπτικής χρονιάς σε στιλιστικό επίπεδο.

Από τις πρώτες ημέρες του 2018, η μία τάση διαδεχόταν την άλλη και οι fashionista βρέθηκαν σε αρκετά στιλιστική διλήμματα. Τα trends κατέκλυσαν τους λογαριασμούς των fashion bloggers στο Instagram και τα δημοφιλή brands με τις οικονομικές επιλογές, προσέφεραν αμέτρητες προτάσεις επηρεασμένες από τις μεγάλες fashion τάσεις.

Ομως, τελικά, από όλο αυτόν τον «χείμαρρο» νέων τάσεων, αυτό που έμεινε είναι ένα: ότι οι διαχρονικές και κλασικές τάσεις παραμένουν ψηλά στις προτιμήσεις των γυναικών. Οι shoe lovers, οι γυναίκες που έχουν ως απόλυτο φετίχ τα παπούτσια, την φετινή σεζόν δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση σε μια τάση που υπάρχει στο fashion κόσμο εδώ και πολλές δεκαετίες.

Αυτά τα πολυτελή παπούτσια είναι μια διαχρονική αξία: η υφή τους είναι μια από τις luxury σταθερές της μόδας. Τις φετινές γιορτές θα έχουν την τιμητική τους.

Δείτε τα πολυτελή παπούτσια που θα έχουν την τιμητική τους τις γιορτές, στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ παπούτσια ΤΑΣΕΙΣ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ