Ετσι είναι η ζωή μιας influencer του Instagram -Οχι και τόσο «ουάου» [εικόνες] - iefimerida.gr

Ετσι είναι η ζωή μιας influencer του Instagram -Οχι και τόσο «ουάου» [εικόνες]

Η 24χρονη Αλέξα Αβραάμ. Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια επίδοξη influencer μιλά ανοιχτά για το πώς είναι η ζωή στο Instagram – από τις τέλειες πόζες μέχρι τις κρίσεις πανικού για το τι να φορέσει.

Η 24χρονη Αλέξα Αβραάμ, εργαζόμενη στις δημόσιες σχέσεις που ζει στο δυτικό Λονδίνο, μίλησε με ειλικρίνεια για το τι χρειάζεται για να φτιάξει κάποιος ένα διαδικτυακό προφίλ, ρίχνοντας φως σε έναν κόσμο που παραμένει μυστήριο για πολλούς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexa Abraham (@alexa.abraham) στις 6 Οκτ, 2018 στις 3:48 πμ PDT

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό 1843 του Economist, η Αλέξα αποκαλύπτει επίσης την ψυχολογική πίεση που συνοδεύει συχνά μια ζωή εκτεθειμένη τόσο πολύ στο διαδίκτυο.

Γεννημένη στη Νέα Υόρκη, η 24χρονη νοικιάζει ένα διαμέρισμα, το ενοίκιο του οποίου πληρώνει ο πατέρας της, πρώην τραπεζίτης, και σχεδιάζει να μετακομίσει μαζί με τον φίλο της, Όλι, φέτος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexa Abraham (@alexa.abraham) στις 30 Νοέ, 2018 στις 7:59 πμ PST

Είναι συνιδρυτής της startup Prezzroom, που ειδικεύεται σε πελάτες με προϊόντα ευεξίας και γυμναστικής.

Η Αλέξα μπορεί να περηφανεύεται για τους 1.600 οπαδούς της στο Instagram, είναι ήδη πρέσβειρα μιας εταιρείας αθλητικών ειδών ένδυσης και μιας εταιρείας began προφυλακτικών, αλλά εξηγεί πως φιλοδοξεί να δημιουργήσει μια προσωπική εταιρεία και να γίνει influencer πλήρους απασχόλησης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexa Abraham (@alexa.abraham) στις 26 Νοέ, 2018 στις 8:07 πμ PST

Εξάλλου, το 75% των παιδιών θέλουν πλέον να γίνουν YouTubers ή vloggers, όπως έδειξε μια μελέτη που δημοσιεύτηκε πέρυσι.

Μια παρόμοια τάση αναδύεται και στο Instagram, όπου οι χρήστες με τους περισσότερους οπαδούς πληρώνονται χιλιάδες δολάρια για μια απλή ανάρτηση με ένα προϊόν ή μια εταιρεία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexa Abraham (@alexa.abraham) στις 1 Οκτ, 2018 στις 8:48 πμ PDT

Η Αλέξα λέει ότι θέλει να είναι όσο τον δυνατόν «πιο γνήσια» γίνεται στην πλατφόρμα. Παρακολουθεί επίσης προσεκτικά και μελετά για τρόπους δημιουργίας περιεχομένου – ένα κρίσιμο στοιχεία της αύξησης των οπαδών και της αναγνωρισιμότητας στο διαδίκτυο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

This is the face of genuine happiness right here. By this time tomorrow, I’ll be on a flight to the #Motherland to see some of the most important people in my life all in one place. @ollymatts @gibbles0612 #WashingtonDC #19yearsstrong

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexa Abraham (@alexa.abraham) στις 21 Νοέ, 2018 στις 8:05 πμ PST

Από τον Μάρτιο του 2014 που μπήκε στο Instagram, έχει κάνει σχεδόν 600 αναρτήσεις. Πρόσφατα, παρατήρησε πως όσο περισσότερες selfies βάζει και όσο πιο προσεκτική είναι με τα hashtags, τόσο περισσότερους οπαδούς κερδίζει. Αλλά αυτό είναι σπάσιμο νεύρων. Παλαιότερα, συνήθιζε να ποστάρει κάτι χωρίς να το σκεφτεί, αλλά τώρα προτού δημοσιεύσει κάτι, θα αναρωτηθεί πολλές φορές, αν είναι καλή ιδέα και αφού το κάνει, θα περιμένει με αγωνία για να διαβάσει τα σχόλια. Είναι σημαντικό να μην πει κάτι λάθος ή να αναστατώσει έναν σημαντικό influencer, γιατί μπορεί πολύ εύκολα να καταστρέψει την καριέρα της.

Η Αλέξα, λάτρης της γυμναστικής, που αυτοχαρακτηρίζεται ως «ευαίσθητη στην λακτόζη» και δεν χρησιμοποιεί προϊόντα με γλουτένη, πηγαίνει συχνά στο γυμναστήριο και ανεβάζει selfies από τις προπονήσεις της στον λογαριασμό της στο Instagram. Κι ενώ αυτές τις φωτογραφίες μπορεί κάποιος να τις χαρακτηρίσει ως εγωιστικές και αυτοπροβολής, η ίδια επιμένει πως τις αναρτά για να εμπνεύσει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexa Abraham (@alexa.abraham) στις 3 Αύγ, 2018 στις 12:43 πμ PDT


Όμως, η σκέψη πως πρέπει να φωτογραφηθεί για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, της ασκεί πίεση σε άλλες πτυχές της ζωής της, όπως για το τι θα φορέσει.

Η Αλέξα αποκαλύπτει πως μπορεί να υποστεί μια κρίση πανικού σχετικά με μια απλή επιλογή ρούχου – έχοντας επίγνωση του πώς θα φανεί αυτό το ρούχο στις φωτογραφίες της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexa Abraham (@alexa.abraham) στις 20 Σεπ, 2018 στις 3:07 πμ PDT


Το κόλπο για μια επιτυχημένη φωτογραφία στο Instagram, είναι η προετοιμασία της πόζας. Δύο δημοφιλείς επιλογές είναι οι «blogger pose» - που βάζεις μπροστά το ένα γόνατο για να φαίνονται τα πόδια σου μακρύτερα – και η «mirror selfie pose» - που είναι εμπνευσμένη από τις Καρντάσιαν και στην οποία οι γυναίκες ανοίγουν τα άκρα τους για να δημιουργήσουν ένα σχήμα S με το σώμα τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexa Abraham (@alexa.abraham) στις 14 Ιούν, 2018 στις 5:08 πμ PDT


Πάντως, παρά τις σχετικές ανησυχίες της, η Αλέξα παραδέχεται πως τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της έχουν δώσει μια πλατφόρμα για να μιλά για τον εαυτό της με ειλικρίνεια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexa Abraham (@alexa.abraham) στις 7 Απρ, 2018 στις 3:07 πμ PDT


Επίσης, την βοήθησε να αγαπήσει το σώμα της – κάποτε μισούσε ακόμη και να διασχίζει τον δρόμο – και την εισήγαγε σε νέες κοινότητες και νέους τρόπους σκέψης, όπως λέει η 24χρονη Αλέξα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλέξα Αβραάμ instagram INFLUENCER social media
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ