Ο Κουτσούμπας πήγε θέατρο -Σε έργο του Μάνου Ελευθερίου [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Κουτσούμπας πήγε θέατρο -Σε έργο του Μάνου Ελευθερίου [εικόνες]

Δημήτρης Κουτσούμπας στο θέατρο Αλφα Ιδέα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την επίσημη πρεμιέρα της έκανε η παράσταση «Ο καιρός των χρυσανθέμων», έργο του Μάνου Ελευθερίου στο Θέατρο Άλφα.Ιδέα.

Πλήθος κόσμου, καλλιτέχνες και φίλοι του Μάνου Ελευθερίου βρέθηκαν στο θέατρο για να τιμήσουν τον καλλιτέχνη που «έφυγε» πρόσφατα από τη ζωή.

Ανάμεσα στο πλήθος και ο γεν. Γραμ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας ό οποίος συνεχάρη θερμά τους συντελεστές, ενώ μίλησε με την αδελφή του Μάνου Ελευθερίου Λιλή, η οποία ήταν ιδιαίτερα ιδιαίτερα συγκινημένη για τη βραδιά.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας με την Αλίνα Κοτσοβούλου

Στην πρεμιέρα έδωσαν το παρών οι Μίμης Ανδρουλάκης, Νίκος Σοφιανός, ο Στέφανος Ληναίος με την Έλλη Φωτίου, η Αφροδίτη Μάνου, η Βέρα Κρούσκα, η Αριέτα Μουτούση, η Πέγκυ Τρικαλιώτη, η Δήμητρα Χατούπη, ο Γεράσιμος Σκαφίδας, η Υβόννη Μαλτέζου, η Νινέτα με την Ντέζυ Λεμπέση, ο Κώστας Λειβαδάς, η Ντόρα Ρίζου, η Μίνα Βαλυράκη, η Λόλα Νταιφά, η Γιώτα Γιάννα, ο Βασίλης Κατσικονούρης, ο Μάνος Καρατζογιάννης, ο Θέμης Καραμουρατίδης, η Μαριάννα Πολυχρονίδη, η Άννα Κουρή, η Αντιγόνη Δρακουλάκη, η Έφη Ρευματά, η Λίνα Ζαρκαδούλα, η Αμαλία Αρσένη, ο Δημήτρης Πετρόπουλος, η Μερόπη Πρέκα, ο Μπρούνο Τσιρίλο, ο Σπύρος Μπιμπίλας, η Βανέσα Αδαμοπούλου, ο Νικόλας Μακρής, ο Ρένος Ρώτας, ο Γιώργος Τσούκαλης, η Τίνα Καμπίτση, η Έλενα Ασημακοπούλου, ο Δημήτρης Γιώτης, η Ευτυχία Μοσχάκη, ο Σέργιος Κοτσόβουλος, η Τζόσυ Βιτζηλαίου, η Βιβή Πολυκανδριώτη, ο Μιχάλης Αλικάκος, ο Μανώλης Κλωνάρης, η Μπέτυ Αποστόλου, ο Γιώργος Μπανταδάκης, ο Λεωνίδας Παπαδόπουλος κα.

Πλήθος κόσμου στην πρεμιέρα του έργου

«Ο καιρός των χρυσανθέμων» του Μάνου Ελευθερίου, σε θεατρική διασκευή Αλίνας Κοτσοβούλου - Κίρκης Καραλή και σε σκηνοθεσία Κίρκης Καραλή στο θέατρο Άλφα.Ιδέα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ