«Gkletsos»: O Απόστολος Γκλέτσος δημιούργησε τη δική του εφαρμογή για smartphones ενόψει εκλογών [εικόνες] - iefimerida.gr

«Gkletsos»: O Απόστολος Γκλέτσος δημιούργησε τη δική του εφαρμογή για smartphones ενόψει εκλογών [εικόνες]

Φωτογραφία Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τις ανάγκες της εποχής φαίνεται πως συμβαδίζει ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος δημιούργησε ενόψει εκλογών, την δική του εφαρμογή για «smartphones».

Με το σύνθημα «Πάρε τη δύναμη διακυβέρνησης στα χέρια σου» ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας έφτιαξε το δικό του app, το οποίο ονομάζεται «Gkletsos» και διατίθεται δωρεάν στο Play Store.

Μέσω του συγκεκριμένου app, όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να ενημερωθούν για όλες τις δράσεις και τις απόψεις της «Ενωτικής Περιφερειακής Κίνησης», του συνδυασμού του κ. Γκλέτσου.

Παράλληλα, μπορούν να παρακολουθούν σε real time όλες τις εκδηλώσεις και ομιλίες του κ. Γκλέτσου όπως και να συνδεθούν με τα social media του ίδιου αλλά και των υποψηφίων του συνδυασμού.

Η εφαρμογή σχεδιάστηκε από την ομάδα καινοτομίας και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης της «Ενωτικής Περιφερειακής Κίνησης», η οποία εξασφάλισε την προβλεπόμενη άδεια από την Google για την διαχείριση προσωπικών δεδομένων.

«Gkletsos»: O Απόστολος Γκλέτσος δημιούργησε τη δική του εφαρμογή για smartphones ενόψει εκλογών [εικόνες] | iefimerida.gr 0
«Gkletsos»: O Απόστολος Γκλέτσος δημιούργησε τη δική του εφαρμογή για smartphones ενόψει εκλογών [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ GKLETSOS Απόστολος Γκλέτσος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ