Τα Χριστούγεννα έρχονται νωρίτερα με τα «MINI Christmas Days» - iefimerida.gr

Τα Χριστούγεννα έρχονται νωρίτερα με τα «MINI Christmas Days»

Τα Χριστούγεννα έρχονται νωρίτερα με τα «MINI Christmas Days»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μάρκα ΜΙΝΙ προσφέρει διαχρονικό design, ασυναγώνιστη διασκεδαστική οδήγηση και μοναδικές επιλογές εξατομίκευσης μέσα από μία πλήρη γκάμα μοντέλων που καλύπτουν όλες τις ανάγκες.

Τα καλά έρχονται σε αυτούς που περιμένουν. Φέτος τα Χριστούγεννα όμως, τα καλύτερα θα έρθουν σε αυτούς που τα διεκδικούν. Με τα «MINI Christmas Days» τα Χριστούγεννα έρχονται νωρίτερα, αποκτώντας το ΜΙΝΙ των ονείρων σας με όφελος που δεν θα ξαναβρείτε έως τις 31 Δεκεμβρίου 2018.

Με όφελος έως €3.000 και προνομιακό επιτόκιο 3,9%*, με το χρηματοδοτικό πρόγραμμα ALL IN MINI, τα μοντέλα ΜΙΝΙ** διατίθενται σε περιορισμένο αριθμό στο Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων της ΜΙΝΙ.

* Ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο (πλέον εισφοράς Ν. 128/1975).
** Ισχύει μόνο για λίγες ημέρες, για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων και για ταξινομήσεις έως και 31/12/2018.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Mini MINI Christmas Days
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ