Πουλής: «Πολάκη ξύδι, είσαι σε πανικό, λογικό γιατί είναι πολλά τα σκάνδαλά σου» - iefimerida.gr

Πουλής: «Πολάκη ξύδι, είσαι σε πανικό, λογικό γιατί είναι πολλά τα σκάνδαλά σου»

Ο Παύλος Πολάκης (Φωτογραφία: IntimeNew/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απάντηση στο άηθες σχόλιο του Παύλου Πολάκη, ο οποίος μέσω των sodial media του επιτέθηκε με εκφράσεις όπως «σκάσε» και «τσογλάνι», έδωσε ο Σταμάτης Πουλής.

«Πολάκη ξύδι!Είσαι σε πανικό,λογικό γιατί είναι πολλά τα σκάνδαλά σου!Είσαι για μία τηλεοπτική αντιπαράθεση;Μην κρύβεσαι και βρίζεις μόνο στο f/b...Γιατί εγώ δεν ΣΚΑΩ!Θα τα λέω και θα τα δείχνω όλα δημόσια μέχρι τέλους!Τα υπόλοιπα στα δικαστήρια,μην κρυφτείς πίσω από την ασυλία...», έγραψε ο κ. Πουλής στο Twitter.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας με εκφράσεις όπως «σκάσε» και «τσογλάνι» αναφέρεται στον κ. Πουλή, στον οποίο λέει: «Πες τι έχεις κλέψει μόνος σου, μαζι με τη γυναίκα σου και το γαμπρό σου μπας και γλυτώσεις τα ισόβια», ενώ τον καλεί να φέρει χρήματα πίσω.

Πολάκη ξύδι!Είσαι σε πανικό,λογικό γιατί είναι πολλά τα σκάνδαλά σου!Είσαι για μία τηλεοπτική αντιπαράθεση;Μην κρύβεσαι και βρίζεις μόνο στο f/b...Γιατί εγώ δεν ΣΚΑΩ!Θα τα λέω και θα τα δείχνω όλα δημόσια μέχρι τέλους!Τα υπόλοιπα στα δικαστήρια,μην κρυφτείς πίσω από την ασυλία... pic.twitter.com/DXIEI7ktMu

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παύλος Πολάκης Σταμάτης Πουλής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ