Κύπελλο Ελλάδος: Ο ΠΑΟ... έσωσε την παρτίδα στο τέλος, 2-2 με τον ΟΦ Ιεράπετρας [βίντεο] - iefimerida.gr

Κύπελλο Ελλάδος: Ο ΠΑΟ... έσωσε την παρτίδα στο τέλος, 2-2 με τον ΟΦ Ιεράπετρας [βίντεο]

Ο Καμπετσής έσωσε τον ΠΑΟ /Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με πολλούς αναπληρωματικούς και μόνο Έλληνες παίκτες στη σύνθεσή του, ο Παναθηναϊκός παραχώρησε ισοπαλία 2-2 στο ΟΑΚΑ στον ΟΦ Ιεράπετρας, σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 2η αγωνιστική του 3ου ομίλου του Kυπέλλου Ελλάδας.

Με γκολ του Αργύρη Καμπετσή στην τελευταία φάση της αναμέτρησης γλίτωσε το κάζο και την ήττα από την Ιεράπετρα μέσα στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας. Το τριφύλλι βρέθηκε να χάνει με 2-1 από την κρητική ομάδα Γ' Εθνικής και το τελικό 2-2 όπως αυτό διαμορφώθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα σίγουρα αφήνει παραπονούμενους τους φιλοξενούμενους για την προσπάθεια που έκαναν ενώ αντίθετα ο Παναθηναϊκός μπορεί να θεωρείται τυχερός με τον τρόπο με τον οποίο πήρε τον βαθμό. Παρότι έχασε πολλές ευκαιρίες και έπαιξε με πάρα πολλούς νεαρούς παίκτες...

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 20΄ με τον Χατζηθεοδωρίδη, για να «απαντήσει» δύο φορές η ομάδα του Λασιθίου με τον Χίσι στο 26΄ και τον Μούτσα στο 43΄, και να ισοφαρίσει ο Παναθηναϊκός στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Καμπετσή.

ΤΑ ΓΚΟΛ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ