Ντόρα: «Να σταματήσει τώρα η διαδικασία ανάθεσης των υποβρυχίων» - iefimerida.gr

Ντόρα: «Να σταματήσει τώρα η διαδικασία ανάθεσης των υποβρυχίων»

Ντόρα: «Να σταματήσει τώρα η διαδικασία ανάθεσης των υποβρυχίων»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να σταματήσει άμεσα η διαδικασία ανάθεσης των υποβρυχίων ζήτησε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, όπως επίσης και να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών και η βουλευτική ασυλία.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑϊ και με αφορμή την προφυλάκιση του Ακη Τσοχατζόπουλου, η κ.Μπακογιάννη είπε χαρακτηριστικά πως «η διαδικασία ανάθεσης των υποβρυχίων δεν ήταν καθαρή. Πρέπει να υπάρξει άμεση στάση. Να σταματήσει».

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας τόνισε ότι πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών και η βουλευτική ασυλία και είπε πως η χθεσινή αντιπαράθεση ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και τη Ν.Δ. της θύμισε τη δεκαετία του '80.

Σε ό,τι αφορά τις εκλογές της 6ης Μαΐου εκτίμησε πως το κόμμα της θα μπει στη Βουλή και ότι θα προκύψει κυβέρνηση συνεργασίας, ενώ είπε πως έχει δίκιο ο κ. Σαμαράς που λέει ότι δικαιούται ο αρχηγός του πρώτου κόμματος να είναι και πρωθυπουργός, σε περίπτωση όμως που η διαφορά μεταξύ των δύο κομμάτων είναι μεγάλη.

«Δεν έχω προσωπικά με ανθρώπους, διαφορές στην πολιτική έχω. Αυτό που έκανε ο κ. Σαμαράς ήταν ολέθριο», συμπλήρωσε αναφερόμενη στην καταψήφιση του μνημονίου το 2010 από τη ΝΔ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ