Το απίθανο μέρος που έκρυψε το κινητό της μια Ουκρανή παρουσιάστρια – Στο μπούστο της [βίντεο] - iefimerida.gr

Το απίθανο μέρος που έκρυψε το κινητό της μια Ουκρανή παρουσιάστρια – Στο μπούστο της [βίντεο]

Η Έλενα Φιλόνοβα. Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η στιγμή που σίγουρα θα ήθελε να αποφύγει. Μια τηλεοπτική παρουσιάστρια κρύβει το κινητό της τηλέφωνο μέσα στο μπούστο της, λίγο πριν βγει στον αέρα.

Η Ουκρανή τηλεοπτική αστέρας Έλενα Φιλόνοβα, «συνελήφθη» από την κάμερα την ώρα που προσπαθεί να κρύψει το τεράστιο iPhone8 Plus στο μπούστο της, λίγο πριν ξεκινήσει το δημοφιλές talk show «Strasti Po Revizoru».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Filonova (@efilonova) στις 29 Νοέ, 2018 στις 1:00 πμ PST

Στο βίντεο φαίνεται η παρουσιάστρια να πληκτρολογει ένα μήνυμα λίγο πριν βάλει το τηλέφωνο στο μπούστο της την ώρα που η μακιγιέρ προσπαθεί να την βάψει.

Στη συνέχεια, ένας παραγωγός της λέει να μην βάλει το τηλέφωνο εκεί, αλλά η Φιλόνοβα επιμένει ότι αυτό είναι το ασφαλέστερο μέρος και τον απομακρύνει.

Μετά, βάζει το μικρόφωνό της στο αυτή της και παίρνει θέση προτού αρχίσουν να τραβούν οι κάμερες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Filonova (@efilonova) στις 26 Νοέ, 2018 στις 3:11 πμ PST

Σύμφωνα με την 34χρονη Φιλόνοβα, έβγαλε το κινητό της για να κλείσει τον ήχο και μετά το τοποθέτησε στην συνηθισμένη του θέση προτού βγει στον αέρα. Όπως είπε: «Τώρα όλοι ξέρουν τι κρύβω στο μπούστο μου. Τώρα ξέρετε ποιο είναι το ασφαλές σημείο μου».

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης εξέγφρασαν την απορία αλλά και τον θαυμασμό τους, όταν η Φιλόνοβα μοιράστηκε το βίντεο με τους 254.000 οπαδούς της στο Instagram την περασμένη εβδομάδα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Filonova (@efilonova) στις 3 Δεκ, 2018 στις 12:49 πμ PST

Ένας έγραψε:« Τώρα κάθε φορά που παρακολουθώ την εκπομπή, δεν μπορώ να μην σκεφτώ εσένα και το τηλέφωνό σου» ενώ κάποιος άλλος πρόσθεσε: «Αστείο. Κρύβω τόσα πολλά διαφορετικά πράγματα μέσα στο σουτιέν μου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ