Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ και ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη στις 14 Δεκεμβρίου -Θέλουν να περιορίσουν τις αντιδράσεις - iefimerida.gr

Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ και ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη στις 14 Δεκεμβρίου -Θέλουν να περιορίσουν τις αντιδράσεις

Αλέξης Τσίπρας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μία προσπάθεια να περιοριστούν οι αντιδράσεις από τη Β.Ελλάδα για τη συμφωνία των Πρεσπών, μετά και τις καταλήψεις στα σχολεία αποφάσισαν στο ΣΥΡΙΖΑ να πραγματοποιήσουν πολιτική συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη, στο Παλέ ντε Σπορ, την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου, στις 7.30 το απόγευμα, με ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα.

Τη συγκέντρωση ανακοίνωσε ο γραμματέας της Κ.Ε. του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης σε συνέντευξη Τύπου. Μάλιστα σε μία προσπάθεια να «ζεσταθεί το κλίμα» από το ΣΥΡΙΖΑ λένε πως η Θεσσαλονίκη λέει «ναι» στη δημοκρατία και όχι στον εθνικισμό και το διχασμό. Αυτό είναι το μήνυμα που θέλει να στείλει ο ΣΥΡΙΖΑ με αυτή τη συγκέντρωση και την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, είπε ο κ. Σκουρλέτης, ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση στη ΝΔ, λέγοντας ότι χωρίζει τους Έλληνες σε πατριώτες και προδότες, και κάλεσε τον κ. Μητσοτάκη να απαντήσει αν συμφωνεί με το σύνθημα, «Η δημοκρατία πρόδωσε τη Μακεδονια».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ