Το στιλιστικό fail της Νικόλ Κίντμαν -Το φόρεμα... ζωολογικός κήπος [εικόνες] - iefimerida.gr

Το στιλιστικό fail της Νικόλ Κίντμαν -Το φόρεμα... ζωολογικός κήπος [εικόνες]

Η Νικόλ Κίντμαν. Φωτογραφία: Splash News
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Νικόλ Κίντμαν είναι γνωστή για το αξεπέραστο στυλ της και τις μοναδικές εμφανίσεις της που γίνονται πάντα θέμα συζήτησης.

Αλλά η λαμπερή ηθοποιός είχε ένα σπάνιο στιλιστικό ατύχημα στα βραβεία της Αυστραλιανής Ακαδημίας Κινηματογραφικών και Τηλεοπτικών Τεχνών (AACTA) στο Σίδνεϊ την Τετάρτη.

Το φόρεμα της Νικόλ Κίντμαν τα είχε όλα

Η 51χρονη επέλεξε να φορέσει ένα φανταχτερό φόρεμα που περιείχε ζωηρά ζωικά και φυτικά διακοσμητικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων κύκνων και πεταλούδων.

Συνδύασε το φόρεμα με γυαλιστερές ασημένιες γόβες και μια χαλαρή πλεξούδα

Εκτός όμως από αυτά, το ημιδιαφανές φόρεμα είχε και καρδιές και λουλούδια, αλλά και μια έντονη μωβ λωρίδα υφάσματος γύρω από τον καβάλο.

Η Νικόλ Κιντμαν με την μητέρα της και την ανιψιά της

Η αυστραλιανής καταγωγής ηθοποιός φαίνεται πως ήθελε να έχει ένα πιο μποέμ λουκ, γι’ αυτό και επέλεξε να πιάσει τα μαλλιά της σε μια χαλαρή πλεξούδα που έπεφτε τον έναν ώμο της. Προκειμένου να προσθέσει μία δόση λάμψης, φόρεσε ένα ζευγάρι ασημένιες, ψηλοτάκουνες γόβες.

Να σημειωθεί πως η Νικόλ Κίντμαν ήταν υποψήφια για τον ρόλο της στην δραματική ταινία «Boy Erased», κερδίζοντας τελικά το βραβείο.

Η διάσημη ηθοποιός συνοδευόταν στα βραβεία από την μητέρα της, Τζάνελ και την ανιψιά της Λουτσία Χόλεϊ.

Φωτογραφίες: Splash News

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ