Βόμβα από Σγουρίδη: Ο Τσίπρας να αναπέμψει την Συμφωνία των Πρεσπών - iefimerida.gr

Βόμβα από Σγουρίδη: Ο Τσίπρας να αναπέμψει την Συμφωνία των Πρεσπών

Ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ Παναγιώτης Σγουρίδης- φωτογραφία eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αναπομπή της Συμφωνίας των Πρεσπών ζήτησε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό 104,6, ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ, Παναγιώτης Σγουρίδης.

Σημειώνοντας ότι οι προκλητικές δηλώσεις Ζάεφ για τη «μακεδονική» γλώσσα που θα μπορεί μάλιστα να διδάσκεται στα ελληνικά σχολεία, ακυρώνουν επι της ουσίας την συμφωνία.

«Το άρθρο 19 της προσυμφωνίας των Πρεσπών που ήδη ενεργοποιήθηκε, σε περίπτωση που δεν τηρούνται κάποια πράγματα, υπάρχει μια διαδικασία» σημείωσε ο κ. Σγουρίδης, σημειώνοντας και την παρέμβαση χθές του Μάθιου Νίμιτς που μετέφερε στην σκοπιανή ηγεσία την δυσφορία της Αθήνας για τις δηλώσεις Ζάεφ.

Στην ερώτηση αν την αναπομπή ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα και ο Πάνος Καμμένος, ο κ. Σγουρίδης απάντησε: «Αυτό που γνωρίζω είναι ότι οι δύο άνδρες έχουν ανοιχτή τηλεφωνική επικοινωνία. Δεν ξέρω αν το ζήτησε».

Ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ επανέλαβε ότι «εμείς έχουμε ξεκαθαρίσει ότι όταν έρθει η συμφωνία αποσυρόμαστε από την κυβέρνηση και δεν θα ψηφίσουμε τη συμφωνία»

Ο Παναγιώτης Σγουρίδης άφησε ανοιχτό ακόμα το ενδεχόμενο τετραπλών εκλογών το Μάρτιο «αν η Συμφωνία των Πρεσπών έρθει μαζί με τις δημοτικές εκλογές.»

«Η δική μας θέση είναι ότι δεν μιλάμε για καλή ή κακή συμφωνία αλλά ότι η πηγή όλων των κακών είναι η λέξη Μακεδονία» πρόσθεσε ο Παναγιώτης Σγουρίδης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ