Οσκαρ 2019: Κέβιν Χαρτ -Ο κωμικός θα είναι ο παρουσιαστής της μεγάλης βραδιάς! - iefimerida.gr

Οσκαρ 2019: Κέβιν Χαρτ -Ο κωμικός θα είναι ο παρουσιαστής της μεγάλης βραδιάς!

 Κέβιν Χαρτ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O αφρομαμερικανός κωμικός Κέβιν Χαρτ θα παρουσιάσει την τελετή των Οσκαρ του 2019 όπως ανακοίνωσε η ακαδημία του αμερικανικού κινηματογράφου.

«Eίμαι τρελαμένος γιατί ήταν στόχος μου», αναφέρει ο Χαρτ. Η πρώτη του επαφή με τη σκηνή των Οσκαρ ήταν το 2016 όταν ανέβηκε για να απονείμει ένα βραβείο.

«Είναι ευκαιρία ζωής για μένα, ως κωμικό» αναφέρει ο Κέβιν Χαρτ σε ανάρτησή του στο instagram.

«Είμαι τόσο χαρούμενος να ανακοινώσω ότι ήρθε η ημέρα για μένα να παρουσιάσω τα Όσκαρ. Είμαι τρελαμένος γιατί ήταν στόχος μου για αρκετό καιρό. Ξέρω ότι η μητέρα μου γελάει πλατιά τώρα. Ευχαριστώ την οικογένειά μου, τους φίλους μου, τους οπαδούς μου για τη στήριξη που μου έχουν δώσει όλο το προηγούμενο διάστημα. Σας διαβεβαιώνω ότι θα κάνω τα πάντα ώστε τα φετινά Όσκαρ να γίνουν μοναδικά» έγραψε στην ανάρτησή του ο Χαρτ.

Η 91η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ θα πραγματοποιηθεί στις 24 Φεβρουαρίου και θα μεταδοθεί από το ABC.

Η ανάρτηση του ηθοποιού:

Οσκαρ 2019: Κέβιν Χαρτ -Ο κωμικός θα είναι ο παρουσιαστής της μεγάλης βραδιάς! | iefimerida.gr 0

Τις δύο προηγούμενες τελετές απονομής των Όσκαρ είχε παρουσιάσει ο Αμερικανός κωμικός και παρουσιαστής Τζίμι Κίμελ. Την τελετή του 2018 είχαν παρακολουθήσει μόνον 26,5 εκατομμύρια τηλεθεατές, έναντι για παράδειγμα 43 εκατομμυρίων το 2014.

Οι διοργανωτές σκοπεύουν να συντομεύσουν την διάρκεια της 91ης τελετής απονομής των κινηματογραφικών αυτών βραβείων, ώστε να μην ξεπερνάει τις τρεις ώρες, απονέμοντας κυρίως κάποια τεχνικά βραβεία, όπως αυτό της Επεξεργασίας Ήχου, στη διάρκεια των διαλειμμάτων για διαφημίσεις.

Οι υποψηφιότητες για τα Όσκαρ θα ανακοινωθούν στις 22 Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κωμικός Κέβιν Χαρτ οσκαρ 2019
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ