GNTM: Τέλος η «τριάδα της φωτιάς» -Εφυγε η Μικαέλα, πετώντας το καρφί της για την Αμανατίδου [βίντεο] - iefimerida.gr

GNTM: Τέλος η «τριάδα της φωτιάς» -Εφυγε η Μικαέλα, πετώντας το καρφί της για την Αμανατίδου [βίντεο]

Η Μικαέλα Φωτιάδη & η Εύη Ιωαννίδου (Φωτογραφία: Facebook)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από το Greece’s Next Top Model αποχώρησε η Μικαέλα Φωτιάδη, έχοντας την χειρότερη φωτογραφία της δοκιμασίας.

Η παίκτρια άκουσε αρκετά αρνητικά σχόλια από τους κριτές και διαισθανόταν ότι θα είναι εκείνη που θα φύγει από το σπίτι. Ακόμη και πριν ολοκληρωθεί η κριτική των κοριτσιών και ανακοινώσει η Βίκυ Καγιά το αποτέλεσμα, η Μικαέλα έλεγε συνεχώς στην Εύη ότι εκείνη θα αποχωρήσει. Μάλιστα, δήλωσε πως θα ζητήσει να φύγει οικειοθελώς, για να μην την διώξουν.

Μπροστά στους κριτές, λοιπόν, βρέθηκαν Εύη και Μικαέλα έχοντας τις χειρότερες φωτογραφίες. Τα κορίτσια, που δέθηκαν πολύ μέσα στο ριάλιτι, κρατιόντουσαν χέρι-χέρι, περιμένοντας να ακούσουν το αποτέλεσμα.

«Μικαέλα, δεν βοηθάς τον εκατό σου και όντως θα φύγεις σήμερα», είπε η Βίκυ Καγιά, δίνοντας στην Εύη τη φωτογραφία της. Η Εύη δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά της, ενώ η Μικαέλα ήταν «παγωμένη».

«Είναι τραγικό ότι θα φύγω εγώ και η Αμανατίδου θα μείνει στο παιχνίδι», δήλωσε μεταξύ άλλων η Μικαέλα, η οποία αγκάλιασε την Εύη και χαιρέτησε τυπικά τα υπόλοιπα κορίτσια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ