«PICK N ROLL» με τον Νίκο Γκάλη στην Cosmote TV - iefimerida.gr

«PICK N ROLL» με τον Νίκο Γκάλη στην Cosmote TV

«PICK N ROLL» με τον Νίκο Γκάλη στην Cosmote TV
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το «PICK N ROLL» της COSMOTE TV επιστρέφει (Τρίτη 4/10, 20.00, COSMOTE SPORT 4HD) με μία αποκλειστική συνέντευξη του Νίκου Γκάλη.

Ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ, έδωσε το «παρών» στον τελικό του Κυπέλλου μπάσκετ με αμαξίδια στη Θεσσαλονίκη και μίλησε στην κάμερα της COSMOTE TV για το παράδειγμα που δίνουν οι μπασκετμπολίστες με κινητικά προβλήματα, αλλά και για το ντεμπούτο του στο Ελληνικό πρωτάθλημα στις 2 Δεκεμβρίου του 1979 απέναντι στον Ηρακλή.

Οι τηλεθεατές, θα έχουν επίσης την ευκαιρία μέσα από την εκπομπή να παρακολουθήσουν αποκλειστική συνέντευξη του σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης, Άντονι Ράντολφ. Ο Αμερικανός που κάνει φέτος εκπληκτικές εμφανίσεις, τόνισε στον Άρη Μπάρκα ότι πρωταρχικός του στόχος είναι η κατάκτηση της Ευρωλίγκας για δεύτερη συνεχή χρονιά και όχι η επιστροφή του στο ΝΒΑ, ενώ αναφέρθηκε και στο φαινόμενο «Λούκα Ντόντσιτς».

Στο πρόγραμμα της εκπομπής ξεχωρίζει επίσης η συνέντευξη του Ράιαν Χάροου. Ο Αμερικανός γκαρντ του Περιστερίου εξήγησε στον Δημήτρη Ζαφειρόπουλο πώς η ομάδα του έχει καταφέρει να βρίσκεται στην κορυφή της Α1 ούσα μέχρι στιγμής αήττητη, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στο πρόβλημα υγείας του πατέρα του που τον ανάγκασε να εγκαταλείψει το φημισμένο πανεπιστήμιο του Κεντάκι.

Στην ειδική στήλη «Ρετρό ιστορίες», γίνεται αναδρομή στην καριέρα του hall of famer Όσκαρ Ρόμπερτσον, ο οποίος πρόσφατα συμπλήρωσε το 80ο έτος της ηλικίας του.

Επίσης, όπως κάθε εβδομάδα, οι φίλοι του μπάσκετ θα ενημερωθούν μέσα από το «PICK N ROLL» για τις σημαντικότερες εξελίξεις στο ΝΒΑ, αλλά και για τις επιδόσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο την εβδομάδα που πέρασε.

Καλεσμένος του Βασίλη Σκουντή στο στούντιο της εκπομπής, θα είναι ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ COSMOTE Νίκος Γκάλης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ