Η Μέγκι του GNTM στην πρώτη της γυμνή φωτογράφιση μετά το ριάλιτι [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Μέγκι του GNTM στην πρώτη της γυμνή φωτογράφιση μετά το ριάλιτι [εικόνες]

Η Μέγκι του GNTM στην πρώτη της γυμνή φωτογράφιση μετά το ριάλιτι (Φωτογραφία: Down Town)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μέγκι Ντρίο είναι το κορίτσι του Greece’s Next Top Model που λάτρεψε να μισεί το Twitter. Οι χρήστες κρεμόντουσαν από τα χείλη της και κάθε της λέξη γινόταν viral.

Η Μέγκι, αφού αποχώρησε από το ριάλιτι μόδας, ποζάρει για χάρη του Down Town, κάνοντας την πρώτη της γυμνή φωτογράφιση, όπως αναφέρει το περιοδικό.

Η Μέγκι του GNTM στην πρώτη της γυμνή φωτογράφιση μετά το ριάλιτι [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η πρώην παίκτρια του GNTM μιλά για το τι γινόταν μέσα στο σπίτι, δηλώνοντας πως και τα άλλα κορίτσια προκαλούσαν με τη συμπεριφορά τους. «Τα άλλα κορίτσια υποσυνείδητα μας προκαλούσαν και μας πήγαιναν κόντρα. Υπήρχε ένας αρνητισμός και στα πιο απλά: “Δες πώς άφησε το φλιτζάνι, πώς άφησε το ποτήρι”. Για μένα δεν υπάρχει κάτι προσωπικό με καμία. Εκρινα πάντα με βάση το παιχνίδι. Και κακά τα ψέματα δεν μπήκα εκεί για να κάνω φιλίες. Εγώ νοιαζόμουν όταν η Εύη ή Μικαέλα δεν τα πήγαιναν καλά σε δοκιμασία», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Ερωτηθείσα γιατί την τρολάρανε τόσο πολύ, η Μέγκι δίνει τη δική της εξήγηση: «Εγινε θέμα γιατί εγώ δεν είχα πάει σε σχολείο ελληνικό, έχω πάει μόνο σε αγγλόφωνο, και τα ελληνικά τα έμαθα μόνη μου. Τα συντακτικά λάθη που έκανα μέσα στο παιχνίδι -που ήταν πέντε λέξεις, δεν ήταν τόσες πια- ήταν επειδή τα έχω μάθει μόνη μου, από 13 ετών που ήρθα στην Ελλάδα από την Αλβανία».

Η Μέγκι του GNTM στην πρώτη της γυμνή φωτογράφιση μετά το ριάλιτι [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Η Μέγκι του GNTM στην πρώτη της γυμνή φωτογράφιση μετά το ριάλιτι [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ