×
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η πρώτη ετήσια έκθεση Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας της INTRASOFT International

Intrasoft International
04|12|2018 | 13:22
Intrasoft International

H INTRASOFT International, παγκόσμια εταιρία στον τομέα της Πληροφορικής, με αίσθημα περηφάνειας ανακοινώνει την πρώτη της ετήσια Έκθεση Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας (CSR Report) για το 2017.

Το αίσθημα ευθύνης της INTRASOFT απέναντι στο κοινό καλό είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες για την εξέλιξη της εταιρικής της κουλτούρας. Το παρόν έντυπο αντικατοπτρίζει την ταυτότητα της INTRASOFT και αποτελεί ορόσημο για την Εταιρία, καθώς πλέον ανήκει σε μια μικρή ομάδα Ευρωπαϊκών εταιριών με τις οποίες μοιράζεται τις ίδιες αξίες και όραμα για το μέλλον.

Το CSR Report της INTRASOFT International εκδόθηκε σύμφωνα με τα πρότυπα του παγκόσμιου οργανισμού GRI (GRI Standards), τα οποία είναι τα πιο ευρέως υιοθετημένα παγκόσμια πρότυπα βιωσιμότητας. Το έντυπο καλύπτει τις δραστηριότητες Εταιρικής & Κοινωνικής Ευθύνης των γραφείων της INTRASOFT International στην Ελλάδα, το Λουξεμβούργο, το Βέλγιο και τη Ρουμανία, για το ημερολογιακό έτος 2017. Σκοπός της Εταιρίας είναι η υιοθέτηση της έκδοσης του απολογισμού εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας σε ετήσια βάση, σε μια προσπάθεια να δημοσιεύονται με διαφάνεια όλες οι δράσεις και ενέργειες της Εταιρείας που προσβλέπουν στο κοινό καλό και δρουν ανταποδοτικά στις κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιείται.
Η πρώτη ετήσια έκθεση Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας της INTRASOFT International | iefimerida.gr 0

Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη ενσωματώνεται στην Εταιρεία μέσω τεσσάρων βασικών πυλώνων. Ο πρώτος εξ ’αυτών είναι το περιβάλλον. Η INTRASOFT έχει δεσμευτεί να μειώσει τις περιβαλλοντικές της επιπτώσεις σε όλο το εύρος της λειτουργίας της και μέσω των υπηρεσιών που παρέχει στους πελάτες της. Δεύτερος πυλώνας είναι η συμμετοχή και ανάπτυξη της κοινωνίας. Η INTRASOFT συστηματικά επιδιώκει την ενεργή της ενασχόληση με θέματα που αφορούν την κοινωνία και έχουν μεγάλο αντίκτυπο σε τοπικό επίπεδο. Ο τρίτος πυλώνας αφορά τον σεβασμό στη διαφορετικότητα. Η INTRASOFT εδώ και χρόνια δρα με σεβασμό στην όποια διαφορετικότητα και προωθεί ένα σύστημα ίσων ευκαιριών για όλους. Τελευταίος πυλώνας είναι το well-being των ανθρώπων της. Η δύναμη της Εταιρίας έγκειται στο υψηλό know-how και τις δεξιότητες των ανθρώπων της. Στόχος της είναι η παροχή ενός υγιούς εργασιακού περιβάλλοντος, με διαρκή εκπαίδευση και σεβασμό στον προσωπικό χρόνο των ανθρώπων της.

H ηλεκτρονική έκδοση του CSR Report:

ΣΧΟΛΙΑ