Υποψήφια με το ΛΑΟΣ η σύντροφος του Αλέξη Κούγια - iefimerida.gr

Υποψήφια με το ΛΑΟΣ η σύντροφος του Αλέξη Κούγια

Αλέξης Κούγιας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την τύχη της στην πολιτική θα δοκιμάσει η αρχιτέκτονας και σύντροφος του Αλέξη Κούγια, Νέλλη Μαυρίδου, η οποία θα κατέβει υποψήφια με το ΛΑΟΣ στη Β΄Αθηνών.

Μιλώντας στη Real Life, η κ. Μαυρίδου είπε για την υποψηφιότητά της: «Δεν είχα σκεφτεί ποτέ να ασχοληθώ με την πολιτική. Αλλά θεώρησα τιμητική την πρόταση», ενώ απαντώντας σε ερώτηση πώς αντέδρασε σε αυτή της την απόφαση ο σύντροφός της δήλωσε: «Με στηρίζει ηθικά και μου είπε να προχωρήσω γιατί μπορώ να προσφέρω».

Αναφορικά με τη σχέση της με τον Αλέξη Κούγια, με τον οποίο γνωρίστηκαν τον Ιανουάριο του 2012, είπε: «Είχα πάει με φίλους εκδρομή στην Αράχωβα και το βράδυ βγήκαμε σε κλαμπ. Εκεί ήταν και ο Αλέξης με τον οποίο αρχικά ανταλλάξαμε ματιές και μετά ξεκινήσαμε να μιλάμε. Ανταλλάξαμε τηλέφωνα και από την επόμενη ημέρα αρχίσαμε να βγαίνουμε».

«Με την ίδια ευκολία που ο Αλέξης γοητεύει το ακροατήριο στις δικαστικές αίθουσες, γοήτευσε κι εμένα. Στη δουλειά του είναι εξαιρετικός, αυτό είναι γνωστό σε όλους. Είναι και ο λόγος που τον θαυμάζω, αφού εμάς τις γυναίκες πάντα μας ελκύουν οι επιτυχημένοι άντρες», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ