Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Φανερά αδυνατισμένος μετά την περιπέτεια υγείας που τον οδήγησε στο νοσοκομείο [βίντεο] - iefimerida.gr

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Φανερά αδυνατισμένος μετά την περιπέτεια υγείας που τον οδήγησε στο νοσοκομείο [βίντεο]

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος/ Φωτογραφία: NDP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για όλους και για όλα μίλησε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στο Late Night Show 2 και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Δευτέρας.

Ο ηθοποιός, ο οποίος φέτος πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ερωτευμένος Σαίξπηρ», την οποία μάλιστα είδε χτες και η Ελένη Μενεγάκη, όπως αποκάλυψε στο Instagram, μίλησε για τον γάμο, για την γυναίκα του, αλλά και για την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki στις 3 Δεκ, 2018 στις 11:36 πμ PST

Μάλιστα όλα ξεκίνησαν όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παρατήρησε πως ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έχει αδυνατήσει.

«Αδυνάτησες;» τον ρώτησε ο παρουσιαστής. «Έχασα 4,5 κιλά», είπε ο ηθοποιός με τον παρουσιαστή να τον ρωτά: «Με προσπάθεια;».

Εκεί ο ηθοποιός αποκάλυψε πως ο λόγος που αδυνάτισε ήταν η εισαγωγή του στο νοσοκομείο.

Ο λόγος; Πυώδης αμυγδαλίτιδα, η οποία και τον οδήγησε στο νοσοκομείο και δεν τον «άφηνε» να φάει τίποτα για μία εβδομάδα που ήταν άρρωστος.

Ο αγαπητός ηθοποιός μίλησε και για τον γάμο του με την Λίνα Πρίντζου.

«Πώς πάει ο γάμος», τον ρώτησε ο παρουσιαστής με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο να απαντά:

«Ο γάμος πάει καλά. Ο γάμος δεν σκοτώνει τίποτα. Δεν αλλάζει κάτι. Είναι θέμα πως το ζευγάρι έχει συνηθίσει να ζει μαζί και πριν το γάμο. Υπάρχει μια γλυκιά ευθύνη που έχει ο ένας για τον άλλον. Η γυναίκα μου με επηρεάζει σε κάποια πράγματα, στο θέμα της δουλειάς ας πούμε ως θεατής. Έχει πει πράγματα που δεν της αρέσουν και τα αλλάζω».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ