Συνεχίζει την κόντρα για τη στολή ο Καμμένος -Εβαλε στη μέση και τον Μακρόν [εικόνες] - iefimerida.gr

Συνεχίζει την κόντρα για τη στολή ο Καμμένος -Εβαλε στη μέση και τον Μακρόν [εικόνες]

Ο Πάνος Καμμένος/ Φωτογραφία: EUROKINISSI- ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνέχεια έδωσε ο Πάνος Καμμένος στην άγρια κόντρα του με τον Μιχάλη Κωσταράκο, για τις στολές των Ενόπλων Δυνάμεων, τις οποίες φορά συχνά ο υπουργός Εθνικής Αμυνας.

Μάλιστα, στη νέα ανάρτησή του στο Twitter, ο κ. Καμμένος έβαλε στη... μέση και τον Εμανουέλ Μακρόν. «Ο πρόεδρος Μακρόν δεν θα γλυτώσει την αντιποίηση στολής από τον υποψήφιο πολιτευτή Κωσταράκο...», έγραψε, δημοσιεύοντας φωτογραφία του Γάλλου προέδρου με φόρμα πιλότου.

Ο πρόεδρος Μακρόν δεν θα γλυτώσει την αντιποίηση στολής από τον υποψήφιο πολιτευτή Κωσταράκο..... pic.twitter.com/BYtAubpv62

Υπενθυμίζεται ότι σε ανάρτησή του ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και πρώην Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Στρατιωτικής Επιτροπής, Στρατηγός ε.α. Μιχαήλ Κωσταράκος ανέφερε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων: «Ο πολιτικός προϊστάμενος των ΕΔ δεν έχει κανένα λόγο ή δικαίωμα ή ακόμα, σε ένα πιο “πολιτικό πλαίσιο”, δεν νομιμοποιείται να φέρει την οποιαδήποτε στολή που περιλαμβάνεται στον Διακλαδικό Κανονισμό Στολών προσθέτοντας μάλιστα δικά του “υπουργικά διακριτικά”».

Ο κ. Καμμένος είχε απαντήσει οργισμένος μέσω Τwitter, δημοσιεύοντας φωτογραφία του Νίκου Δένδια από την εποχή που ήταν υπουργός Εθνικής Αμυνας: «Ο Στρατηγός Κωσταράκος αφού δώριζε από μια στολή σε κάθε υπουργό τώρα ως απόστρατος κάνει φαρμακερές αναρτήσεις στο διαδίκτυο προφανώς γιατί ως υπουργός δεν ενέκρινα αυτοκρατορική συνοδεία 21 μάγειρες, υπασπιστές για την σύζυγο, σερβιτόρους να πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος».

Απάντηση σε αυτό έδωσε ο Νίκος Δένδιας, που διέψευσε τον κ. Καμμένο αναφέροντας ότι στην εν λόγω επίσκεψη στη Στρογγυλή φορούσε στρατιωτικό μπουφάν και όχι στολή.

Οι μισές αλήθειες είναι ολόκληρα ψέματα. Ποτέ δε φιλοδόξησα να παραστήσω τον στρατηγό (στην πραγματικότητα στην επίσκεψη στη Στρογγύλη φορούσα απλώς ένα «στρατιωτικό» μπουφάν με πολιτικά ρούχα και όχι - φυσικά - στολή). pic.twitter.com/BcPE7tfx8M

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ