Η Μέρκελ έκανε... σκονάκι στην G20 -Ποιον ηγέτη δεν ήξερε [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Μέρκελ έκανε... σκονάκι στην G20 -Ποιον ηγέτη δεν ήξερε [εικόνες]

Η Μέρκελ συμβουλεύεται το σκονάκι της για να μιλήσει με τον Μόρισον/ Φωτογραφία: ΑΠΕ/ EPA- LUKAS COCH
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακόμη και μια έμπειρη πολιτικός σαν την Ανγκελα Μέρκελ χρειάζεται κάποιες φορές... σκονάκι.

Τι κι αν είναι ηγέτης της Γερμανίας τα τελευταία 13 χρόνια, πώς να θυμηθεί ποιος είναι ο Σκοτ Μόρισον; Αλλωστε πρόκειται για τον τέταρτο που αναλαμβάνει πρωθυπουργός της Αυστραλίας τα τελευταία πέντε χρόνια! Και είναι σε αυτή τη θέση μόλις από τον περασμένο Αύγουστο.

Ετσι, όταν οι δυο τους είχαν μια σύντομη συνάντηση στο περιθώριο της συνόδου κορυφής της G20, η Μέρκελ πήγε προετοιμασμένη και με το... σκονάκι της ανά χείρας. Η Γερμανίδα δεν δίστασε να κοιτάξει αρκετές φορές κατά τη διάρκεια των συνομιλιών τους το χαρτί που είχε στο χέρι, με βιογραφικά στοιχεία του συνομιλητή της αλλά και φωτογραφία του.

Αλλη μια ματιά για να είναι σίγουρη...

Πάντως, η πολιτική κατάσταση στην Αυστραλία είναι τέτοια, που η Μέρκελ δεν θα προλάβει να μάθει τον Μόρισον. Σύμφωνα με τον Guardian, ο συγκεκριμένος είναι πολύ πιθανό να μην είναι ακόμη πρωθυπουργός στην επόμενη σύνοδο της G20, τον Ιούνιο στο Τόκιο.

Η Μέρκελ με το σκονάκι ανά χείρας

Φωτογραφίες: ΑΠΕ/ EPA

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άνγκελα Μέρκελ σκονάκι G20
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ