Super League: Διπλό (0-1) του ΠΑΟΚ με άρωμα τίτλου και διαμαρτυρίες στη Λαμία [βίντεο] - iefimerida.gr

Super League: Διπλό (0-1) του ΠΑΟΚ με άρωμα τίτλου και διαμαρτυρίες στη Λαμία [βίντεο]

Πανηγύρια για το γκολ του Βαρέλα στον ΠΑΟΚ /Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ΠΑΟΚ διατήρησε την απόσταση από τους διώκτες του, κερδίζοντας 0-1 μέσα στη Λαμία για την 12η αγωνιστική της Super League και έκανε ακόμη ένα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης κέρδισε χάρη στο γκολ του Βαρέλα στο 54', ενώ στο 63' αποβλήθηκε ο Κάνιας με δεύτερη κίτρινη και έτσι έπαιζαν μέχρι τέλους με παίκτη λιγότερο. Και κάπως έτσι ο ΠΑΟΚ παρέμεινε στο +6 από τον δεύτερο Ολυμπιακό.

Ομως η Λαμία διαμαρτύρεται έντονα για ένα καθαρό χέρι του Βιεϊρίνια στο 12' μέσα στην περιοχή που δεν έδωσε πέναλτι ο διαιτητής Τσαμούρης.

Την πρώτη από τις 2 νίκες που χρειάζεται μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου (άλλες τρεις αγωνιστικές) για να στεφθεί και μαθηματικά «πρωταθλητής χειμώνα» πήρε ο ΠΑΟΚ. Ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος, των 10 παικτών από το 64΄ κατάφερε να αποδράσει με «διπλό» από την πρωτεύουσα της Φθιώτιδας, στη μόλις δεύτερη έξοδό του στην επαρχία από την έναρξη της περιόδου (η πρώτη ήταν στα μέσα Σεπτεμβρίου με τον ΟΦΗ όπου είχε επικρατήσει με 3-1). Και έτσι παραμένει αφεντικό για το πρωτάθλημα.

ΤΟ ΓΚΟΛ

ΤΟ ΧΕΡΙ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λαμία ΠΑΟΚ Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ