Ο δολοφονημένος Τουπάκ Σακούρ ξανά στην σκηνή ως ολόγραμμα [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο δολοφονημένος Τουπάκ Σακούρ ξανά στην σκηνή ως ολόγραμμα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Dr. Dre είχε την ιδέα. Η εταιρία AV Concepts ανέλαβε τη εκτέλεση. Και, έτσι απλά, ο δολοφονημένος το 1996 ράπερ εμφανίστηκε με την μορφή ολογράμματος στην σκηνή του φεστιβάλ Coachella δίπλα στον Σνούπ Ντόγκι Ντογκ.

«Τι γίνεται Coachella», βροντοφώναξε ο Τουπάκ Σακούρ, γυμνός από την μέση και πάνω και καλυμμένος με τατουάζ, πριν αρχίσει να ραπάρει το κλασικό του σίνγκλ «Hail Mary» μπροστά σε 100.000 άτομα που είχε μαζευτεί από κάτω.

«Το όλο θέμα βασίστηκε από την αρχή σε ένα κόνσεπτ του Dr. Dre που ήθελε να φέρει τον φίλο του πίσω στην ζωή», δήλωσε ο εκπρόσωπος της εταιρίας AV Concepts με έδρα το Σαν Ντιέγκο που ανέλαβε να αναστήσει τον νεκρό ράπερ.

Το ολόγραμμα του Τουπάκ χρειάστηκε 4 μήνες για να δημιουργηθεί και κόστισε γύρω στις $400.000.

Η εικόνα του Τουπάκ, που ήταν ακριβής αντιγραφή του ράπερ την εποχή που πέθανε, δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την εταιρία ειδικών εφέ Digital Domain που είναι επίσης υπεύθυνη για την μεταμόρφωση του Μπράντ Πιτ στο The Curious Case of Benjamin Button.

Το πιο εντυπωσιακό από όλα είναι πως το ολόγραμμα του Τουπάκ έχει δική του σελίδα στο twitter, με πάνω από 4.000 followers.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ