Η Πάμελα Αντερσον στο πλευρό των «κίτρινων γιλέκων»: Καταγγέλλει τη βία της ελίτ - iefimerida.gr

Η Πάμελα Αντερσον στο πλευρό των «κίτρινων γιλέκων»: Καταγγέλλει τη βία της ελίτ

Η Πάμελα Αντερσον/ Φωτογραφία: AP- Claude Paris
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με διαδοχικές αναρτήσεις της στο Twitter η Πάμελα Αντερσον ουσιαστικά τάχθηκε στο πλευρό των «κίτρινων γιλέκων», καταδικάζοντας τη «θεσμική βία της ελίτ», στη Γαλλία και σε όλο τον κόσμο.

Με αφορμή τα άγρια επεισόδια που ξέσπασαν στο Παρίσι το Σάββατο, αμαυρώνοντας τις κινητοποιήσεις των «κίτρινων γιλέκων», η ηθοποιός τόνισε ότι απεχθάνεται τη βία, αλλά συμπλήρωσε: «Ομως τι είναι η βία όλων αυτών των ανθρώπων και των καμμένων πολυτελών αυτοκινήτων, σε σύγκριση με τη θεσμική βία της γαλλικής- και παγκόσμιας- ελίτ;».

Η Αντερσον δεν σταμάτησε εκεί. «Αντί να υπνωτιζόμαστε από αυτές τις εικόνες των καμμένων, πρέπει να θέσουμε το ερώτημα, από πού προήλθαν;», έγραψε και έδωσε μόνη της την απάντηση. «Προήλθαν από τις αυξανόμενες εντάσεις ανάμεσα στην αστική ελίτ και την φτώχεια της υπαίθρου, ανάμεσα στις πολιτικές που αντιπροσωπεύει ο Μακρόν και το 99% που μπούχτισαν με την ανισότητα, όχι μόνο στη Γαλλία, αλλά σε όλο τον κόσμο».

Το αληθινό ερώτημα είναι αν η ανυπακοή μπορεί να είναι εποικοδομητική, συνέχισε η Πάμελα Αντερσον. «Μπορούν οι προοδευτικοί στη Γαλλία και σε όλο τον κόσμο να χρησιμοποιήσουν αυτή την ενέργεια ώστε αντί για βία να έχουμε εικόνες εποικοδομητικά ίσων και ισόνομων κοινωνιών;», κατέληξε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πάμελα Άντερσον κίτρινα γιλέκα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ