Το ΚΙΝΑΛ απαντά στα αήθη σχόλια δημοσιογράφου για Γεννηματά: «Ελάτε να την φωτογραφήσετε» - iefimerida.gr

Το ΚΙΝΑΛ απαντά στα αήθη σχόλια δημοσιογράφου για Γεννηματά: «Ελάτε να την φωτογραφήσετε»

Ο Νίκος Βοσδογάνης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια «πληρωμένη» απάντησε έδωσε το Κίνημα Αλλαγής στον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη, ο οποίος είχε σχολιάσει με αήθεια τις φωτογραφίες της Φώφης Γεννηματά.

Ο Νίκος Βοσδογάνης, επικεφαλής του γραφείου Τύπου της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής απάντησε μέσω tweet στον εκδότη-δημοσιογράφο: «Κύριε Βαξεβάνη στις 16.30 θα είναι στο γραφείο, ελάτε να την φωτογραφίσετε».

Κύριε Βαξεβάνη στις 16.30 θα είναι στο γραφείο, ελάτε να την φωτογραφίσετε pic.twitter.com/UoZ5NHoGNo

Είχε προηγηθεί η προκλητική ανάρτηση στο twitter του Κώστα Βαξεβάνη εναντίον της Φώφης Γεννηματά.

«Οι μέχρι γελωτος πειραγμένες φωτογραφίες της Φώφης δεν είναι απόρροια ματαιοδοξίας. Προκειται για συνολικοτερη απωθηση της πραγματικότητας. Άλλο είναι πολιτικά και άλλο πιστεύει ότι ειναι.Το κακό είναι πως θεωρεί ότι το πιστεύει και ο κόσμος» έγραψε (σ.σ. η σύνταξη είναι του Κ. Βαξεβάνη) έγραψε, αναρτώντας παράλληλα και μια φωτογραφία της επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής.

Οι μέχρι γελωτος πειραγμένες φωτογραφίες της Φώφης δεν είναι απόρροια ματαιοδοξίας.Προκειται για συνολικοτερη απωθηση της πραγματικότητας. Άλλο είναι πολιτικά και άλλο πιστεύει ότι ειναι.Το κακό είναι πως θεωρεί ότι το πιστεύει και ο κόσμος pic.twitter.com/N5ipdroHU5

Η ανάρτηση Βαξεβάνη προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα social media. Πολλοί έσπευσαν να μιλήσουν για σεξιστικό σχόλιο, άλλοι επέκριναν το γεγονός ότι με την ανάρτησή του επέλεξε να μιλήσει για την εξωτερική εμφάνιση μιας πολιτικού και όχι για τις θέσεις της, ενώ κάποιοι θυμήθηκαν την φωτογραφία Τσίπρα-Αυλωνίτου που ανήρτησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ -τίγκα στο photoshop.

Το ΚΙΝΑΛ απαντά στα αήθη σχόλια δημοσιογράφου για Γεννηματά: «Ελάτε να την φωτογραφήσετε» | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ