Αυτή η αφίσα για το Πατρινό Καρναβάλι του 2019 πήρε το πρώτο βραβείο [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτή η αφίσα για το Πατρινό Καρναβάλι του 2019 πήρε το πρώτο βραβείο [εικόνες]

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις 19 Ιανουαρίου ξεκινά το Πατρινό Καρναβάλι του 2019, αλλά ήδη από τώρα ξεκίνησαν οι πρώτες... βραβεύσεις!

Η αφίσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2019, που έχει θέμα «Το Καρναβάλι που γράφει ιστορία και αναμνήσεις», αποτελεί ιδέα, σχεδιασμό και γραφιστική δημιουργία της Ευτυχίας Παπαζή.

Το πρώτο βραβείο

Η πρότασή της προκρίθηκε ανάμεσα σε 23 δημιουργικές προτάσεις που κατατέθηκαν στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Διαγωνισμού που διοργάνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας». Η Ευτυχία Παπαζή, επαγγελματίας γραφίστας, γεννημένη στη Χίο, ζει σήμερα στη Δραπετσώνα της Αθήνας και εργάζεται ως υπάλληλος στην Ελληνική Στατιστική Αρχή.

Η δεύτερη βραβευμένη αφίσα από αυτές που συμμετείχαν στον διαγωνισμό, αποτελεί ιδέα, σχεδιασμό και γραφιστική δημιουργία του Ανδρέα Βέργου από την Πάτρα και η τρίτη των Ιωάννας Τράντζα και Νικόλα Μητσόβα από την Πάτρα.

Το δεύτερο βραβείο
Το τρίτο βραβείο

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» συγχαίρει τον νικητή του διαγωνισμού και ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες για το ενδιαφέρον και τις προτάσεις που κατέθεσαν.

Πηγή: thebest

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πάτρα Πατρινό Καρναβάλι 2019
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ