Ξεσπά η Ελενα Ακρίτα για τα υβριστικά σχόλια στο Facebook της νεκρής φοιτήτριας: «Αυτοί είμαστε» - iefimerida.gr

Ξεσπά η Ελενα Ακρίτα για τα υβριστικά σχόλια στο Facebook της νεκρής φοιτήτριας: «Αυτοί είμαστε»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ώρα που η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διεξάγει σχετική έρευνα, η γνωστή δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα ξεσπά για τα εμετικά σχόλια που κάποιοι άγνωστοι έγραψαν στο λογαριασμό του Facebook της νεκρής φοιτήτριας στη Ρόδο.


Οργισμένη από τη χυδαιότητα, η Έλενα Ακρίτα έγραψε: «Δολοφονείται μια φοιτήτρια στη Ρόδο, ένα ήσυχο κορίτσι δεμένο με την οικογένεια του. Ακολουθεί διαδικτυακός οχετός κι όμως δεν σηκώνεται κανείς απ’ τον καναπέ για να υπερασπιστεί τη μνήμη της κοπέλας. Αυτοί είμαστε (όχι όλοι ευτυχώς)».

Ξεσπά η Ελενα Ακρίτα για τα υβριστικά σχόλια στο Facebook της νεκρής φοιτήτριας: «Αυτοί είμαστε» | iefimerida.gr 0


Πράγματι, την κινητοποίηση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκάλεσαν επικριτικά σχόλια στα social media με αφορμή τον θάνατο της 21χρονης φοιτήτριας.
Κάτω από την τελευταία της ανάρτηση αναγράφονται εμετικά σχόλια και βαρύτατοι χαρακτηρισμοί.
Συγκεκριμένα, δύο πρόσωπα εξαπολύουν ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς ενώ τα σχόλια προκάλεσαν αντιδράσεις από άλλους χρήστες του μέσου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ