Σοκ στο ποδόσφαιρο: Ξεψύχησε 18χρονος Ρώσος ποδοσφαιριστής από το κρύο [εικόνα] - iefimerida.gr

Σοκ στο ποδόσφαιρο: Ξεψύχησε 18χρονος Ρώσος ποδοσφαιριστής από το κρύο [εικόνα]

Ξεψύχησε 18χρονος Ρώσος ποδοσφαιριστής από το κρύο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είδηση που σοκάρει!

Την τελευταία του πνοή με τραγικό τρόπο άφησε ο 18χρονος μέσος της ομάδας νέων της Λοκομοτίβ Μόσχας, Αλεξέι Λομάκιν. Ο άτυχος νεαρός ποδοσφαιριστής βρέθηκε νεκρός σε δρόμο της Μόσχας και οι πρώτες ενδείξεις αναφέρουν ότι πέθανε από το πολικό ψύχος!

Ο Λομάκιν είχε βρεθεί στο προπονητικό κέντρο της Λοκομοτίβ για κάποιες εξετάσεις και μετά βγήκε για ποτό με κάποιους φίλους, ωστόσο δεν έδωσε σημεία ζωής στην επανειλημμένες κλήσεις της μητέρας του στο κινητό του τηλέφωνο, το οποίο βρέθηκε στο πίσω κάθισμα ενός ταξί! Τα ακριβή αίτια του θανάτου του ερευνώνται από την ρωσική αστυνομία, όμως οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι αιτία θανάτου ήταν το υπερβολικό κρύο.

FC Lokomotiv is saddened to report that Loko U21 player Alexey Lomakin has died in Moscow. The investigation is on.

We are shocked by the tragedy. FC Lokomotiv would like to express our deepest condolences to the family and friends of Alexey. pic.twitter.com/BHhokwtsOP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλεξέι Λομάκιν νεκρός κρύο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ