Δολοφονία 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο: Η αινιγματική μαρτυρία συμφοιτητή της για κάτι που συνέβη 2 μέρες πριν την βρουν νεκρή - iefimerida.gr

Δολοφονία 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο: Η αινιγματική μαρτυρία συμφοιτητή της για κάτι που συνέβη 2 μέρες πριν την βρουν νεκρή

Η δολοφονηθείσα Ελένη Τοπαλούδη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κοντά στη λύση του γρίφου της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας Ελένη Τοπαλούδη στη Ρόδο φαίνεται ότι βρίσκονται οι αξιωματικοί του Λιμενικού Σώματος.

Η ιατροδικαστική εξέταση ξεκαθαρίζει ότι η νεαρή κοπέλα δολοφονήθηκε από άγνωστο ή άγνωστους δράστες, αφού δεν προκύπτουν στοιχεία για ατύχημα ή αυτοχειρία. Μάλιστα στο σώμα της φέρεται να υπάρχουν κι άλλα χτυπήματα από αυτά που της προκάλεσαν τα βράχια ή η θάλασσα. Ο άγνωστος δράστης, όπως προκύπτει από την ιατροδιαστική εξέταση προφανώς επιχείρησε να στραγγαλίσει την 21χρονη και στη συνέχεια την πέταξε στην θάλασσα νομίζοντας ότι είναι νεκρή.

Στα χέρια των αρχών βρίσκεται υλικό από κάμερες με τις τελευταίες κινήσεις της 21χρονης, ενώ ήδη έχουν κληθεί για κατάθεση τρία άτομα. Από αυτά, οι δύο έχουν μπει στο μικροσκόπιο.

Ωστόσο, αίσθηση προκαλεί η μαρτυρία ενός συμφοιτητή της άτυχης 21χρονης, η οποία μίλησε στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.
Οπως είπε, δυο μέρες προτού εντοπιστεί το πτώμα της άτυχης φοιτήτριας, τον πλησίασε κάποιος στο πανεπιστήμιο και τον ρώτησε αν έχει δει την Ελένη ή μια άλλη κοπέλα με την οποία έκαναν αρκετή παρέα τον τελευταίο καιρό. Τότε, εμφανίστηκε στη λέσχη του πανεπιστημίου η συγκεκριμένη φίλη της Ελένης και όταν την ρώτησαν αν έχει νέα της απάντησε αινιγματικά: «Θα μάθετε πολύ σύντομα τι συνέβη στην Ελένη». Στη συνέχεια δεν είπε τίποτα άλλο και έφυγε από τη λέσχη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ έγκλημα ρόδος Ελένη Τοπαλούδη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ