Λιονταράκι δύο μηνών δάγκωσε τα οπίσθια Ρωσίδας τηλεπαρουσιάστριας [βίντεο]

Πόση ώρα μπορεί να μείνει ακίνητο ένα μικρό λιοντάρι; Σχεδόν καθόλου, όπως αποδεικνύεται από ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Η διάσημη Ρωσίδα τηλεπαρουσιάστρια, Ανφίσα Τσέχοβα, έπεσε «θύμα» ενός τέτοιου λιονταριού κατά την διάρκεια μιας φωτογράφησης. Μάλιστα, το ζώο, με το όνομα Τζακ την δάγκωσε στα οπίσθιά της, όπως δείχνει και το βίντεο που μοιράστηκε η ίδια στον λογαριασμό της στο Instagram, με το 1,5 εκατομμύριο οπαδούς της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anfisa Chekhova (@achekhova) στις 29 Νοέ, 2018 στις 8:45 πμ PST

Το βίντεο δείχνει την Τσέχοβα να έχει ξαπλώσει στο πλάι με ένα μαύρο φόρεμα σε στρας ενώ το μόλις δύο μηνών λιοντάρι προσπαθεί να ανέβει επάνω της.

Όταν το λιοντάρι όμως δεν τα καταφέρνει, ένας χειριστής ζώων στον ζωολογικό κήπο της Μόσχας όπου πραγματοποιήθηκε το γύρισμα, το πιάνει και το βάζει επάνω στο σώμα της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anfisa Chekhova (@achekhova) στις 28 Νοέ, 2018 στις 6:34 πμ PST

Μόλις απομακρύνεται ο φωτογράφος, όμως, το λιοντάρι δαγκώνει τα οπίσθια της παρουσιάστριας και μάλιστα, σε κάποιο σημείο, βάζει τους κυνόδοντές του στον γλουτό της, με αποτέλεσμα η Τσέχοβα να ουρλιάξει από τον πόνο.

Στην ανάρτησή της η παρουσιάστρια, έγραψε: Το όνομα του λιονταριού είναι Τζακ. Είναι δύο μηνών. Κατά την διάρκεια της φωτογράφησης, με δάγκωσε και με έγλυψε αλλά το κυριότερο είναι πως το αγάπησα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ