Σπάνιο φαινόμενο στην Κίνα: Κίτρινο χιόνι που μοιάζει με τιραμισού κάλυψε τα πάντα [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Σπάνιο φαινόμενο στην Κίνα: Κίτρινο χιόνι που μοιάζει με τιραμισού κάλυψε τα πάντα [εικόνες & βίντεο]

Σπάνιο φαινόμενο στην βορειοδυτική Κίνα. Φωτογραφία: YouTube
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ένα σπάνιο φαινόμενο ήρθαν αντιμέτωποι οι κάτοικοι σε αρκετές πόλεις της βορειοδυτικής Κίνας, που αντίκρισαν ένα κίτρινο χιόνι να καλύπτει τα πάντα.

Τα βίντεο που γυρίστηκαν από κατοίκους στην περιοχή Xinjiang δείχνουν το χιόνι να έχει σκεπαστεί από ένα στρώμα άμμου και σκόνης, ένα ασυνήθιστο φαινόμενο που κάποιοι συνέκριναν με το γνωστό σε όλους γλυκό, το τιραμισού.

Στην πρωτεύουσα της περιοχής αναφέρθηκαν χιονοπτώσεις ύψους 10 έως 20 εκατοστών, το Σάββατο.

«Από την περασμένη Παρασκευή, πολλά μέρη στην περιοχή Xinjiang έχουν πληγεί από ισχυρούς ανέμους έντασης από 7 μποφόρ και πάνω» ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων Xinhua, επικαλούμενο τον He Qing, διευθυντή της μετεωρολογικής υπηρεσίας.

«Οι ισχυροί άνεμοι έφεραν άμμο από τα νότια, ενώ εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών, έπεσε σκόνη μαζί με χιόνι» πρόσθεσε. Σύμφωνα με τον ίδιο, η εμφάνιση του χιονιού, που μοιάζει με τιραμισού, οφείλεται στην διαφορά χρόνου. «Στο αρχικό στάδιο, ήταν χιόνι που έπεφτε. Αλλά στη συνέχεια, ήταν κυρίως σκόνη, με αποτέλεσμα να δημιουργήσει αυτό το στρώμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κίτρινο χιόνι τιραμισού σκόνη Κίνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ