Θύμωσε ο Θεοδωράκης- Χαλαρώστε, το Ποτάμι δεν θα διαλυθεί - iefimerida.gr

Θύμωσε ο Θεοδωράκης- Χαλαρώστε, το Ποτάμι δεν θα διαλυθεί

Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης- φωτογραφία intimenews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγάλη ενόχληση προκάλεσε στον Σταύρο Θεοδωράκη το δημοσίευμα της εφημερίδας η Εστία, ότι προσανατολίζεται να διαλύσει το Ποτάμι και οτι θα γίνει υπουργός της ΝΔ.

Στα δημοσιεύματα σαν αυτό της Εστίας, που θέλουν τον Σταύρο Θεοδωράκη να αναστέλει την λειτουργία του Ποταμιού, απάντησε θυμωμένος με δήλωσή του στο iefimerida: Χαλαρώστε, το Ποτάμι είναι πολύ σκληρό για να πεθάνει όσο κι αν κάποιοι το προτιμούν πεθαμένο..

Η εφημερίδα γράφει συγκεκριμένα: «Ταλαντεύεται για το αν θα κατέλθει το Ποτάμι αυτόνομο στις εκλογές, καθώς οι δημοσκοπήσεις με την προβολή, του δίνουν αυτήν την στιγμή με αναγωγή 2,9% στην καλύτερη περίπτωση. Πληροφορίες της Εστίας αναφέρουν ότι αν ο Σταύρος Θεοδωράκης αποφασίσει τον Μάρτιο την αναστολή της λειτουργίας του κόμματός του προεκλογικώς, εξέλιξη που θα ευνοήσει προφανώς την Νέα Δημοκρατία, δεν θα ζητήσει προσωπικά ανταλλάγματα, ήτοι να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος. Ωστόσο είναι ειλημμένη απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να τον αξιοποιήσει μετεκλογικώς σε θέση υπουργού, όπως και την Αννα Διαμαντοπούλου. Είναι αυτονόητο ότι αν ο Σταύρος Θεοδωράκης αναστείλει την λειτουργία του κόμματός του, θα αναλάβει την ευθύνη να συστήσει στους ψηφοφόρους του, να ψηφίσουν Κυριάκο Μητσοτάκη.»

Ολόκληρη η δήλωση του Σταύρου Θεοδωράκη στο iefimerida:

Κάποιοι δεν κουράζονται να γράφουν ψέματα για το Ποτάμι. Τον Ιούνιο έλεγαν ότι το Ποτάμι «εξαφανίστηκε», τον Σεπτέμβριο ότι «τέλειωσε», τον Οκτώβριο ότι φεύγουν οι βουλευτές, τον Νοέμβριο ότι δεν θα κάνει συνέδριο. Και τώρα που το Ποτάμι ανακάμπτει εφηύραν νέο σενάριο. Ότι θα αυτοδιαλυθούμε τον Μάρτιο!

Ας χαλαρώσουν. Το Ποτάμι είναι πολύ σκληρό για να πεθάνει, όσο και αν κάποιοι το προτιμούν πεθαμένο. Ραντεβού στη νέα βουλή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σταύρος Θεοδωράκης το Ποτάμι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ