Σαν ταινία: Εχασαν το μονόπετρο στην Times Square –Η απίστευτη έκκληση της αστυνομίας για να το βρουν [εικόνες & βίντεο]

Αξέχαστο θα μείνει το ταξίδι στη Νέα Υόρκη σε ένα ζευγάρι Βρετανών, που έχασαν το μονόπετρο μετά την πρόταση γάμου. Η αστυνομία όμως το βρήκε και έκανε εκστρατεία μέσω social media για να τους βρουν.

Είτε πρόκειται για μοίρα, είτε για καλή τύχη, οι Ντανιέλα Άντονι και Τζον Ντρέναν, σύντομα θα δουν και πάλι το πολύτιμο δαχτυλίδι αρραβώνων τους.

«Είμαστε τόσο χαρούμενοι, δεν μπορούμε να το πιστέψουμε» είπε το νεαρό ζευγάρι μετά την ανακάλυψη του χαμένου τους δαχτυλιδιού.

Το ζευγάρι από το Πιτερμπόροου, επισκέφθηκε την Νέα Υόρκη για να γιορτάσει την 10ετή επέτειο της σχέσης του. Και ο Ντρέναν ήθελε να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, σε αυτό το ταξίδι.

WANTED for dropping his fiancée’s ring in @TimesSquareNYC!
She said Yes - but he was so excited that he dropped the ring in a grate. Our @NYPDSpecialops officers rescued it & would like to return it to the happy couple. Help us find them? call 800-577-TIPS @NYPDTIPS @NYPDMTN pic.twitter.com/tPWg8OE0MQ

Μιλώντας στο BBC, είπε ότι κουβαλούσε το δαχτυλίδι επί δύο ημέρες μέχρι να βρει την κατάλληλη στιγμή για να κάνει την πρόταση. Και η πρόταση γάμου έγινε στο διάσημο Central Park. «Η στιγμή ήταν η σωστή. Παντού το έδαφος ήταν καλυμμένο με φθινοπωρινά φύλλα και δεν υπήρχε πολύς κόσμος». Η Ντανιέλα είπε αμέσως το «ναι», αλλά και οι δύο διαπίστωσαν ότι το δαχτυλίδι δεν ήταν στο κατάλληλο μέγεθος.

«Προσπάθησα να πω στον Τζον ότι ήταν πολύ μεγάλο, αλλά επέμεινε να το φορέσω» είπε η Άντονι. «Της είπα ότι ήταν μια χαρά. Ήμουν τόσο χαρούμενος που επιτέλους μπορούσα να την αποκαλώ ως αρραβωνιαστικιά μου» πρόσθεσε ο Ντρέναν.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι αποφάσισε να κάνει μια στάση για να φάει κάτι και να δει τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Times Square, όταν χάθηκε το δαχτυλίδι και έπεσε μέσα σε έναν υπόνομο.

Here’s a photo of the ring our officers recovered (and cleaned!) Call 1-800-577-TIPS or DM @NYPDTips if you know the happy couple so we can return it to them! pic.twitter.com/hzFXxuMVJW

Οι Ντανιέλα και Τζον ζήτησαν αμέσως την βοήθεια της αστυνομίας και οι αξιωματικοί κατέφθασαν στο σημείο και άνοιξαν την σχάρα του υπονόμου. Έψαχναν επί δύο ώρες με την βοήθεια φακών, αλλά μάταια.

«Υποθέσαμε ότι το χάσαμε για πάντα. Στο τέλος, δεν είχαμε άλλη επιλογή από το να γυρίσουμε πίσω στο ξενοδοχείο και να προσπαθήσουμε να απολαύσουμε το υπόλοιπο Σαββατοκύριακό μας» δήλωσε ο Ντρέναν.

Η Ντανιέλα όμως ήταν απαρηγόρητη και έτσι έφυγαν χωρίς καν να αφήσουν τα ονόματά τους στην αστυνομία. Επέστρεψαν στην Αγγλία την Κυριακή και δήλωσαν πως σχεδίαζαν να πάνε κατευθείαν σε ένα κοσμηματοπωλείο για να αγοράσουν ένα άλλο δαχτυλίδι.

Thank you, Twitter. Case closed!

Love,
John, Daniella, and the NYPD. pic.twitter.com/G7eB1Ds7vP

«Δεν μπορούσα να κοιμηθώ με την σκέψη ότι δεν θα είχε δαχτυλίδι η Ντανιέλα» είπε ο Ντρέναν.

Όμως λίγα λεπτά μετά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο , ένας φίλος τους ειδοποίησε για την εκστρατεία μέσω social media που είχε ξεκινήσει η αστυνομία της Νέας Υόρκης.
Συγκεκριμένα, η αστυνομία είχε δημοσιεύσει βίντεο από κάμερες κλειστού κυκλώματος με το ζευγάρι που πρπαθούσε να πιάσει το δαχτυλίδι μέσα από τον υπόνομο, και χρησιμοποίησε το Twitter απευθύνοντας έκκληση για να τους βρει.

«Παιδιά, εσείς είστε αυτοί;» ρώτησε το ζευγάρι ο φίλος τους. «Δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε, πιστεύαμε ότι το είχαμε χάσει για πάντα» είπε η Ντανιέλα. «Δεν χρησιμοποιούμε Twitter - δεν είχαμε καμία απολύτως ιδέα ότι είχαν ξεκινήσει εκστρατεία για να μας βρουν. Αλλά είμαστε πολύ χαρούμενοι» πρόσθεσε. «Είμαστε τόσο ευγνώμονες απέναντι σε όλους – ειδικά στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης και όλους όσους μοιράστηκαν την ιστορία μας» λέει το ζευγάρι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ