Θοδωρής Αθερίδης: «Αν η Σμαράγδα σε κοιτούσε ερωτικά, πόσο θα αντιστεκόσουν;» - iefimerida.gr

Θοδωρής Αθερίδης: «Αν η Σμαράγδα σε κοιτούσε ερωτικά, πόσο θα αντιστεκόσουν;»

Ο Θοδωρής Αθερίδης. Φωτογραφία: Πάνος Μάλλιαρης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Θοδωρής Αθερίδης δημιουργεί πρώτα απ΄όλα μια αίσθηση οικειότητας, σχεδόν συγγένειας. Ανοιχτός και θετικός, ίσως επειδή έχει καταφέρει να δαμάσει κάποια από τα σκοτάδια του, βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή. Είτε λόγω δουλειάς, είτε από έρωτα...

«Οι γονείς μου είναι μεσοαστοί. Η μητέρα μου είχε μαγαζί με ρούχα στη Θεσσαλονίκη και ο πατέρας μου κατασκεύαζε καροτσάκια και τα πουλούσε, ένα μικρό εργοστάσιο. Με τον καιρό η δουλειά του πατέρα μου κατέρρευσε, της μάνας μου όχι. Μεγάλωσα σε μια αγαπημένη οικογένεια που είχε την εικόνα της “Μιας τρελής τρελής οικογένειας”, χωρίς την Πάστα Φλώρα. Η μάνα μου δεν ήταν Πάστα Φλώρα. Ο μπαμπάς μου ήταν Παπαγιαννόπουλος.

Οχι δεν τροφοδοτούσα την ιστορία με την Σμαράγδα, ούτε εκείνη. Απλώς είναι η Σμαράγδα φασαρία-γκόμενα από το είδος του star quality που διαθέτει. Ακόμα και ερήμην της η Σμαράγδα κάνει φασαρία, τραβάει την προσοχή. Ηταν μοιραίο να παρακολουθούν τι κάνει.

Εγώ πραγματικά θέλω να είμαι οικογενειάρχης παλιάς κοπής. Ναι, τα θέλω όλα δικά μου, θα σκεφτείς. Αλλά δεν είμαι από αυτούς που χωρίζουν και δεν τους νοιάζει. Είχα μέσα μου συγκρούσεις.

Οσο για το θέμα της Σμαράγδας η απάντησή μου είναι απλή: Φίλε μου, είσαι οικογενειάρχης και δεν σου αρέσει αυτό που έκανα... Αν στον δρόμο σου ερχόταν τότε η Σμαράγδα Καρύδη και σε κοιτούσε ερωτικά, πόσο θα αντιστεκόσουν; Ελα να σε μετρήσουμε. Κάποια πράγματα δεν μετριούνται...

Δεν υπάρχει η φράση πρώην αλκοολικός. Είναι ασθένεια, ανίατη, προοδευτική, θανατηφόρα. Είμαι αλκοολικός σε νηφαλιότητα, σε αναστολή...»

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη του Θοδωρή Αθερίδη στo Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Θοδωρής Αθερίδης συνέντευξη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ