H Ιρίνα Σάικ στην πασαρέλα του οίκου Versace -Η παρουσία του Μπράντλεϊ Κούπερ βάζει τέλος στις φήμες χωρισμού [εικόνες] - iefimerida.gr

H Ιρίνα Σάικ στην πασαρέλα του οίκου Versace -Η παρουσία του Μπράντλεϊ Κούπερ βάζει τέλος στις φήμες χωρισμού [εικόνες]

Η Ιρίνα Σάικ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η σχέση του Μπράντλεϊ Κούπερ και της Ιρίνα Σάικ μετράει τρία χρόνια και μέσα από αυτήν γεννήθηκε ο καρπός του έρωτά τους, η ενός έτους κόρη τους Λία.

Παρόλο που τα ξένα δημοσιεύματα θέλουν το ζευγάρι να περνάει κρίση στη σχέση του, ο ηθοποιός του Χόλιγουντ κάθισε στις πρώτες σειρές του fashion show του οίκου Versace για να απολαύσει το γνωστό μοντέλο να κάνει πασαρέλα για τον ιταλικό οίκο.

Η Ρωσίδα καλλονή Ιρίνα Σάικ εντυπωσίασε στο catwalk της Νέας Υόρκης και ο Μπράντλεϊ Κούπερ ήταν εκεί για να την στηρίξει με την παρουσία του.

Παρόλο που το ζευγάρι κρατάει χαμηλούς τόνους και δεν έχει δώσει δικαιώματα, ο σκανδαλοθηρικός διεθνής Τύπος τους θέλει να είναι «δυστυχισμένοι μαζί».

Ωστόσο, ο 43χρονος ηθοποιός του Χόλιγουντ που απολαμβάνει την μεγάλη επιτύχια της ταινίας «Α star is born» στην οποία πρωταγωνιστεί με την Lady Gaga, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους και πήγε στο fashion show για να θαυμάσει την αγαπήμένη του, Ιρίνα.

Δείτε την Ιρίνα Σάικ και τον Μπράντλεϊ Κούπερ στο fashion show του oίκου Versace στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ιρίνα Σάικ Μπράντλεϊ Κούπερ versace
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ