Παραμένουν άγνωστα τα αίτια θανάτου του Πιερμάριο Μοροζίνι - iefimerida.gr

Παραμένουν άγνωστα τα αίτια θανάτου του Πιερμάριο Μοροζίνι

Πιερμάριο Μοροζίνι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αγνωστα παραμένουν τα αίτια του θανάτου του ποδοσφαιριστή της Λιβόρνο, Πιερμάριο Μοροζίνι, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο γήπεδο κατά την διάρκεια του αγώνα με την Πεσκάρα για τη β' κατηγορία της Ιταλίας το Μ. Σάββατο.

Ο ιατροδικαστής που πραγματοποίησε την νεκροψία στη σορό του άτυχου ποδοσφαιριστή τόνισε πως δεν υπάρχουν σαφείς ενδείξεις για τα αίτια του θανάτου του Μοροζίνι και περιμένουν τα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις. Ο ποδοσφαιριστής της Λιβόρνο, που αγωνιζόταν στην ομάδα της Serie B ως δανεικός από την Ουντινέζε, πριν συμπληρώσει τα 18 χρόνια του είχε χάσει και τους δύο γονείς του. Σύμφωνα με «Τα Νέα», ο αδερφός του Μοροζίνι αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα και αυτοκτόνησε πηδώντας από το παράθυρο. Η αδερφή του έχει νοητική υστέρηση και ο Μοροζίνι κάλυπτε τα έξοδα του ιδρύματος που την φιλοξενούσε, κάτι που θα αναλάβει τώρα η Ουντινέζε και ο αρχηγός της ομάδας, Αντόνιο Ντι Νατάλε.

Το μέγεθος της ατυχίας του Πιερμάριο Μοροζίνι φαίνεται και από τα όσα συνέβησαν τα λεπτά της κατάρρευσής του. Ενα αυτοκίνητο της δημοτικής αστυνομίας είχε παρκάρει μπροστά στην είσοδο εκτάκτου ανάγκης και χρειάστηκε να σπάσουν το παράθυρο του αυτοκινήτου προκειμένου να το μετακινήσουν, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να καθυστερήσει η άφιξη του ασθενοφόρου κατά έξι λεπτά. Στο γήπεδο δεν υπήρχε απινιδωτής και οι γιατροί προσπαθούσαν να κάνουν ανάνηψη στον 25χρονο ποδοσφαιριστή με μαλάξεις, ενώ όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατός του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ