Αδωνις στο iefimerida για το πόρισμα για το ΚΕΕΛΠΝΟ: Εδωσα εντολή για μηνύσεις και αγωγές στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, για συκοφαντία - iefimerida.gr

Αδωνις στο iefimerida για το πόρισμα για το ΚΕΕΛΠΝΟ: Εδωσα εντολή για μηνύσεις και αγωγές στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, για συκοφαντία

Αδωνις Γεωργιάδης /Φωτογραφία Αρχείου: Intme news
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με έντονο τρόπο αντέδρασε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, μετά την έκδοση του πορίσματος του ΣΥΡΙΖΑ για το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Ο κ. Γεωργιάδης, με αποκλειστική του δήλωση στο iefimerida αναφέρει ότι έχει ζητήσει ήδη από τους δικηγόρους του να ετοιμάσουν μήνυση για κατάχρηση εξουσίας και αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση κατά των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς όπως τονίζει η εξεταστική επιτροπή δεν έχει απολύτως καμία αρμοδιότητα για οτιδήποτε δεν αφορά στην χρονική περίοδο της θητείας ενός υπουργού .

«Με οργή διαβάζω ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ξεπερνώντας τα όρια της εντολής τους και κάνοντας κατάχρηση εξουσίας και διαπράττοντας το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης εναντίον μου αναφέρονται ψευδώς σε δήθεν αποχρώσες ενδείξεις ηθικής αυτουργίας, για δήθεν αδικήματα που διέπραξα πέραν των ορίων της υπουργικής μου θητείας. Η υπόθεση αυτή έχει ήδη ελεγχθεί σε προκαταρκτικό επίπεδο από την ελληνική δικαιοσύνη, ουδέν μεμπτόν προέκυψε εναντίον μου και ασφαλώς για τις συκοφαντίες των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ θα προσφύγω άμεσα στην δικαιοσύνη και με μήνυση και με αγωγή εναντίον τους. Κάποια στιγμή θα πρέπει να καταλάβουν ότι όλα στη ζωή έχουν όρια και αν δεν το καταλαβαίνουν με το καλό τρόπο θα τους το εξηγήσει η ελληνική δικαιοσύνη».

Να σημειωθεί ότι το πόρισμα του ΣΥΡΙΖΑ για το ΚΕΕΛΠΝΟ δόθηκε σήμερα σε όλους τους βουλευτές που μετέχουν στην εξεταστική επιτροπή και θα συζητηθεί αύριο στη Βουλή.

Για τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας οι υποθέσεις που οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν να ελέγξει περαιτέρω η δικαιοσύνη είναι οι περίφημες 23 προσλήψεις που έγιναν στο ΚΕΕΛΠΝΟ επί υπουργίας του αλλά και η διαφημιστική δαπάνη του οργανισμού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άδωνις Γεωργιάδης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ